Suport pentru 36 sticle de vin lemn masiv de sheesham

246233
Salvati 24%
Clic pentru a mari
in stoc
615,00 Lei
468,00 Lei
Reducere: 147,00 Lei (24%)
+
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile
Descriere

Acest raft de vin unic din lemn va adăuga o notă de farmec natural spațiului dvs. de locuit. Poate fi folosit pentru a vă stoca și expune colecția de vinuri și va deveni un punct de atracție în casa dvs.

Acest raft este fabricat din lemn masiv de sheesham ceea ce îl face durabil și frumos. Sheesham-ul este un lemn tropical de esență tare renumit pentru granulația sa bogată cunoscut și sub denumirea de lemn de trandafir sau palisandru. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare grijă fie că este vorba de lustruire vopsire sau lăcuire. Măiestria realizării și fibrele frumoase ale lemnului fac ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de următoarea. Acest raft poate conține până la 36 de sticle de vin. Sticlele pot fi depozitate orizontal astfel încât dopul să rămână umed și umflat ceea ce previne vinul de contactul nedorit cu aerul și îl ajută să își păstreze aroma. Atunci când nu este utilizat acest suport pentru sticle poate fi pliat pentru depozitare și transport ușor. Articolul este deja asamblat; nu este necesară asamblarea.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv de sheesham
  • Dimensiuni: 40 x 75 x 100 cm (l x ad. x î)
  • Poate susține 36 de sticle
  • Lustruit vopsit și lăcuit
  • Nu necesită asamblare.
Caracteristici

Greutate:
13
Culoare:
Maro
Numar colete:
1
Brand:
Casa Practica