Principalul obiectiv în decorare pe parcursul anului 2020:

17/04/2020
Danut Lembac

Principalul obiectiv în decorare pe parcursul anului 2020:

Propunerile pe care le vom vedea în interioare pe parcursul anului următor, caută un obiectiv comun: să oferim casei un aspect confortabil și inspirat din natură.

 • Acest lucru, deoarece în tendințele de decorare a caselor domnesc materiale precum lemnul și multă vegetație, așa că va fi și un decor luminos, întrucât metale precum argintul, aurul vin cu forță.
 • După cum am menționat, obiectivul comun pentru decorarea caselor va fi plin de idei și propuneri extrem de confortabile pentru utilizarea textilelor și a detaliilor etnice care ne permit să oferim o notă personalizată datorită varietății de opțiuni pe care le vom avea.

Dacă doriți ca locuința dvs. să fie cea mai recentă nebunie a modei, în cartea de astăzi vom vedea tendințele de decorare 2020, prin designurile profesioniștilor noștri, pe care suntem siguri că vă vor umple de inspirație.

1. Tendințe de decorare 2020: împărțirea mediilor cu materiale naturale

Noi tendințe de decorare interioară 2020Spre deosebire de anii precedenți în care au fost căutate spații deschise cu medii comunicate, în 2020 vom vedea modele care optează altfel. Tendința va fi să căutăm diviziuni care să ofere o mai mare intimitate și intimitate fiecărui mediu, astfel încât acestea să fie mai primitoare.

2. Tendințe de a-ți decora casa în 2020: medii mai intime și primitoare

Noi tendințe de decorare interioară 2020Deși nu putem nega că spațiile deschise dau senzația de a avea o casă mai mare, trebuie să recunoaștem, de asemenea, că există momente în care acea comunicare deschisă poate diminua confortul, cum ar fi mirosuri de bucătărie în cameră sau zgomot foarte mult atunci când aveți nevoie mai multă liniște sufletească.

3. Aceste culori sunt tendințe în decorarea interiorului în 2020

Noi tendințe de decorare interioară 2020Tendințele culorilor se schimbă constant și în 2020 vom vedea tonalități vesele și sobre, ceea ce face alegerea lor foarte versatilă și simplă. Să vedem una câte una culorile din mobilier, din materiale textile, din pereți pentru interioare ...

Tendințe de culoare în decorarea anului 2020: gri

Noi tendințe de decorare interioară 2020Culoarea gri este încă o tendință, deoarece a fi o culoare neutră acoperă o gamă largă de combinații și stiluri care în anul următor vor fi mai îndrăznețe atunci când sunt combinate cu culori vibrante. Poate fi aplicat pe vopsirea pereților interiori și decorarea mobilierului. Tot în covoare și textile.

Culoarea gri pentru a picta pereți și mobilier

Noi tendințe de decorare interioară 2020Culoarea gri nu se limitează doar la pereții casei; De asemenea, va fi prezent în mobilier pentru a decora orice cameră a casei.

Tendințe de culoare în decorarea anului 2020: roz

Noi tendințe de decorare interioară 2020Culoarea roz este deja prezentă de mai multe sezoane în decorarea interioară și vom continua să o vedem anul viitor.

Rozul în decorarea caselor în 2020

Noi tendințe de decorare interioară 2020Indiferent dacă în pereți, materiale textile, accesorii și mobilier, culoarea roz în aproape toate nuanțele sale, de la roz pastelat, trandafir vechi, roz piersic sau roz-lila, va da o notă senină, delicată și elegantă decorului casei.

Violetul în tendințele culorilor 2020

Noi tendințe de decorare interioară 2020Una dintre cele mai atractive propuneri din 2020 în ceea ce privește culorile interioare ale caselor, va fi prezența violetului în mobilier, materiale textile și accesorii, cum ar fi lămpile sau imaginile de pe pereți.

Culoarea mov prezentă în 2020 în toate nuanțele sale

Noi tendințe de decorare interioară 2020De la tenu la intens, culoarea liliac, violet și violet, în toate nuanțele și combinațiile sale va ajunge puternic la interioarele avangardiste.

Tendințe de culori, verde prezent în 2020

Noi tendințe de decorare interioară 2020Având o propunere clară pentru aspectul natural, tendințele anului 2020 sunt una dintre culorile verzi preferate în toate nuanțele sale. Să vedem câteva exemple în toate camerele căminului.

Culoare verde închis pe mobilierul și textilele casei

Noi tendințe de decorare interioară 2020Gamele întunecate și adânci vor fi văzute în mobilierul casei, în tapițeria scaunelor și fotoliilor, creând un accent în decor.

Tendințe de culoare în decorarea anului 2020: albastru

Noi tendințe de decorare interioară 2020Culoarea albastră va continua să fie prezentă și anul viitor, ca tendință de decorare, atât la pereți, textile, cât și la mobilierul tapițeriei.

Albastru în toate nuanțele pentru a picta și decora casa

Noi tendințe de decorare interioară 2020Sunt acceptate toate nuanțele de culoare albastră, dar mai ales albastru de cobalt va fi vedeta interioarelor.

Combinații de culori în decor interior în 2020: verde și roz pastelat

Noi tendințe de decorare interioară 2020Cum să combini culorile pe pereți și în mobilierul casei? În acest an care aproape începe, tonurile moi și delicate ale culorilor pastelate, în special trandafirii și verdeturile, continuă să fie în tendință.

Această combinație de culori poate fi folosită în camerele de luat masa, bucătării, dormitoare sau receptoare. Dacă combinați aceste culori cu materiale naturale din mobilier, veți crea exact conceptul propunerii principale 2020: medii naturale și primitoare de locuit.

4. Care sunt materialele care vor fi utilizate în 2020?

Noi tendințe de decorare interioară 2020În ceea ce privește materialele, tendințele decorative arată lemnul ca material principal. Lemnul din lemn de pin, stejar, mahon sau imitație, este încă prezent în vigoare în 2020.

 1. Lemn în structuri de casă, cum ar fi tavane sau coloane.
 2. Lemn în pardoselile interioare și exterioare
 3. Mobilier din lemn în toate camerele
 4. Lemn în decor
 5. Lemn în finisaje
 6. Lemn în uși și ferestre

Lemn la maxim!

Lemnul întunecat este o tendință în decorare 2020

Noi tendințe de decorare interioară 2020Spre deosebire de anii precedenți în care lemnul deschis a fost vedeta, anul viitor tonurile întunecate vor fi răsfățate, căutând să ofere decorației casei o mai mare eleganță și o notă de lux.

Tendințe materiale în decorarea anului 2020: fibre vegetale

Noi tendințe de decorare interioară 2020În plus față de lemnul din mobilier, podele, tavane și accesorii decorative, tendința către natural este impusă în decorarea anului viitor și vom avea prezența din răchită, iută și rattan în interioarele noastre. Aceste materiale vor oferi o cantitate mai mare de texturi pentru decor și le vor face mult mai primitoare pentru mediile noastre.

Piele, un alt dintre materialele care sunt așteptate pentru 2020 în decorarea interiorului

Noi tendințe de decorare interioară 2020Deși există materiale care nu ies niciodată în stil, există anotimpuri în care acestea sunt nelipsite în decorațiune și este cazul fotoliilor din piele, cum ar fi Chesterfield, care este utilizat pe scară largă în decorațiunile de tendință industrială și ca anul viitor vom vedea multe metale Ce idee mai bună decât să profitați de prezența unui fotoliu frumos ca acesta.

Tendințe materiale în decorarea anului 2020: metale

Noi tendințe de decorare interioară 2020Metalele vor veni cu forța pentru decorarea anului 2020 în toate variantele sale, de la cele de estetică industrială precum oțelul și cele cu aspect oxidat, până la aur și argint.

Metalele pot fi încorporate în decor prin lămpi și diverse accesorii, cum ar fi ramele oglinzilor, picioarele unor mobilier, cum ar fi mesele de cafea și alte mici piese decorative.

Culorile metalului și metalului ca material pentru decorarea caselor în 2020

Noi tendințe de decorare interioară 2020Metalele vor aduce luminozitate și luminozitate mai mare pentru decorarea diferitelor camere ale casei. În plus, materialul metalic poate fi adaptat pentru a decora orice stil de casă:

 • Stil modern
 • Stil clasic
 • Stil eclectic
 • Stil minimalist
 • Stil vintage

5. Cum să decorați pereții casei în 2020?

Noi tendințe de decorare interioară 2020În ceea ce privește tendințele de vopsire sau decorare a pereților sau pereților interiori ai casei dvs. în 2020, sunt următoarele:

Tapetul este unul dintre pionii pentru a decora pereții locuinței, iar în 2020 vor fi proiecte de atingere artistică, simulând o pânză cu o frumoasă operă de artă.

Tapetul ca protagonist în 2020, motive care evocă naturaNoi tendințe de decorare interioară 2020

Amprente tropicale pe pereți (și materiale textile) pentru acest 2020Noi tendințe de decorare interioară 2020

Dar în 2020, vom vedea și păduri pluviale în decor, de la pereți până la modelele de perne, cuverturi, prosoape, etc. Evoca natura, propunerea nr. 1 din decorare în 2020.

Imagini pentru decorarea pereților tuturor camerelor caseiNoi tendințe de decorare interioară 2020

O altă opțiune pentru a decora pereții, este să agățați imagini și să combinați culori și motive naturale. De exemplu, picturi care combină verde și alb, precum și imagini cu cactus și ananas.

6. Au o grădină interioară în 2020! - Tendință puternică și să rămâiNoi tendințe de decorare interioară 2020

Aceasta este forța care inspiră naturalul în 2020, încât grădinile interioare nu pot lipsi din decorarea casei, căutând un spațiu de relaxare și liniște pentru întreaga familie.

Pentru a însoți grădina interioară, puteți așeza un mic scaun sau fotoliu, care vă permite să vă bucurați de liniștea și frumusețea grădinii voastre.

7. Tendințe de decorare 2020: accesoriiNoi tendințe de decorare interioară 2020

Cum să decorați casa? Ce accesorii să folosești? La începutul acestei cărți am menționat că motivele etnice își au locul în decorațiunile interioare ale anului 2020, deci este momentul perfect pentru a expune piesele pe care le-ați dobândit în timpul călătoriilor. Prezența obiectelor și accesoriilor din alte culturi adaugă o notă de magie și aventură la decorarea casei.

Combinație de culori, texturi și culturiNoi tendințe de decorare interioară 2020

Există atât de multe opțiuni în ceea ce privește culorile, texturile și culturile, încât le puteți încorpora pe cele cu care vă identificați.

8. Care este tendința în bucătăriile 2020? Tendințe de decorare 2020: bucătării în negruNoi tendințe de decorare interioară 2020

Tendințe de decorare 2020: bucătării în negru. Bucătăriile negre vin cu mare forță. Deși este o culoare îndrăzneață pentru această zonă a casei, propunerile apelează la bucătării complet negre.

Tendințe pentru a vă decora bucătăria în 2020

Noi tendințe de decorare interioară 2020Pentru a-ți decora bucătăria, dacă te gândești să o renovi în curând, ce părere ai despre această propunere? Combina culoarea neagră cu metale și materiale naturale.

 • Negrul este o culoare foarte elegantă, sofisticată și avangardistă, ceea ce va face, fără îndoială, bucătăria super atractivă.
 • Pentru a nu provoca o senzație copleșitoare, aceste bucătării sunt echilibrate de luminozitatea metalelor și prezența unor plante.

9. Tendințe de decorare 2020 pentru dormitoare: headboard-uri tapitateNoi tendințe de decorare interioară 2020

Cum decorați dormitoarele în 2020? Capetele tapițate, capetele tapițate vor fi tendințe în decorațiuni pentru dormitoarele de anul viitor. Indiferent dacă este tapițat sau pur și simplu acoperit, nu ezitați să reînnoiți aspectul patului dvs. cu această tendință.

Pentru mai multe idei, vă invităm să vizitați cartea: Headboard for the pat: idei și modele minunate

Și dacă doriți să vă faceți propriul antet, împărtășim acest proiect: Cum să faceți o cabină de pat în stil Chesterfield

10: Decorarea tendințelor 2020: naturalețe, luminozitate și farmec!După cum am văzut, interioarele din 2020 vor fi îmbrăcate în glamour și naturalețe în același timp, datorită prezenței unor materiale naturale precum răchită și lemn (mobilier, covoare), dar cu atingerea sofisticată a metalelor.


Tendințe de design interior 2020

Fitingurile interioare se schimbă și se adaptează la noi stiluri. Ca moda. Deși sunt mai puțin obișnuite decât moda, aceste schimbări se reflectă în multe case și se manifestă în fabricarea de articole decorative și mobilier. Când intenționați să vă decorați casa în acest an, iată 9 tendințe de design decorativ de luat în considerare.

Tendințe de design interior pentru casa ta în 2020

Spatii personalizate DYITendințe de design interior 2020

2020 este anul deținerii spațiului dvs., oamenii caută să adauge o notă personală locuinței lor (în urma numărului repetat de modele furnizate de designeri din altă parte). Există o schimbare la decorațiunile interioare care arată caracterul și personalitatea. Acest lucru a adus design-ului interior DIY publicului larg.

Oamenii vor exact ceea ce au în minte; cu greu sunt mulțumiți de desenele magazinului. Un mod rapid și ușor de a lăsa o amprentă în casa ta este să creezi imagini de fundal sau imagini de fundal personalizate cu colecția ta de fotografii preferate. Poate ține imagini cu copiii, animalele de companie sau amintiri frumoase de călătorie. Dacă sunteți în căutarea de imagini de fundal pentru dormitor, consultați aceste decorațiuni de perete în stil colaj 2020. Urmați pașii simpli pentru a crea o artă de perete frumoasă care vă prezintă viața!

Mobilier curbatTendințe de design interior 2020

Vom vedea mai multe mobilier cu margini curbate în 2020, în loc de tendințele obișnuite ale marginilor pătrate. Oamenii s-au săturat de mobilierul pătrat și dreptunghiular și aspiră la ceva diferit. El va vedea mobilier, cum ar fi dulapuri, canapele, canapele și multe altele, abandonând modele drepte de la mijlocul secolului pentru un spate și părți mai rotunjite, rotunjite. Va fi o reînviere a tendințelor interioare predominante în anii 80. Acest mobilier va avea materiale netede de culori strălucitoare. Cu această tendință, va fi ușor să încorporați scaunele din spate rotunde în încăperi mai mici, păstrând suficient spațiu.

Reapariția tapetuluiTendințe de design interior 2020

În ceea ce privește pereții netede, tapetele amovibile ar fi o tendință în acest an. A fost notabilă utilizarea tapetelor în tendințele de decorare anul trecut. Cu toate acestea, anul acesta se va observa o reînviere în adoptarea de imagini de fundal în locul operelor de artă și a altor opere de artă în diverse case. Imagini de fundal sunt accesibile și adaugă o notă interesantă oricărui perete gol. Motivele populare de tapet de prezentat în acest an includ motive 3D, artă acuarelă, forme geometrice, art deco și motive boeme.

Luați în considerare a merge natural

Anul trecut, multe persoane au optat pentru un design interior ecologic. Se preconizează că această tendință va continua până în 2020. Multe elemente calde și naturale se vor combina cu luxul terenurilor din case. A fost, de asemenea, o tendință populară în anii 70, și este aici pentru a rămâne, cel puțin pentru următorii ani. Vom vedea o aplicare îmbunătățită a lemnului natural pe uși și ferestre, precum și pe mobilier. În plus, mai multe persoane vor adopta utilizarea de mobilier și accesorii confecționate manual și reciclate. De asemenea, va exista o utilizare mai largă a materialelor din piatră naturală precum granitul, o pietricică pentru a completa alte elemente naturale. O putem vedea cu popularitatea emergentă a stilului interior boem.

Picturi de decorareTendințe de design interior 2020

Picturile decorative cu motive florale sau 3D au fost utilizate într-un ritm minim în decorațiunile interioare, dar în acest an se va înregistra o creștere a picturilor din sticlă acrilică modelată. Florile imprimate pe o masă de sticlă fac o revenire puternică pe pereți. Este doar piesa perfectă pentru a adăuga o notă vintage și modernă unei camere. Pentru tablourile Plexiglas, considerăm mai puțin. În loc să acoperiți întreaga bucată de hârtie, încercați să aveți una foarte mare într-un colț vizibil al camerei.

Pentru pereții cu accent, aveți posibilitatea să adăugați o pictură puternică fără a supraîncărca întreaga cameră. Opțiunile populare includ perete de mese în pădure, picturi murale de pe plajă sau picturi frumoase din sticlă acrilică ilustrate ilustrații urbane.

Lămpi de perete InovațiiTendințe de design interior 2020

Lămpile au fost un element prezent în decorațiunile interioare, dar sunt în principal lămpi de masă. În acest an, vom vedea modele de lămpi noi în diferite case. Acestea diferă de vechile lămpi pe care le cunoaștem; silueta sa este inspirată de artă, ceea ce le face frumoase.

Aceste lămpi oferă aceeași luminozitate esențială pentru a oferi camerei o senzație de căldură. Lămpile se pot încadra cu ușurință în orice decor interior. Trebuie să vă asigurați că cumpărați unul care să completeze culorile decorațiunilor interioare existente.

Bucătării mai întunecateTendințe de design interior 2020

Albul a fost ideal de mult timp pentru bucătării. De la pereți până la dulapuri, a fost întotdeauna alb. Toate acestea sunt pe cale să se schimbe în 2020, deoarece tot mai multe persoane apelează la designuri de bucătărie mai întunecate. Culorile mai închise sunt mai ușor de curățat, spre deosebire de alb. Vopsirea pereților bucătăriei tale cu aceste culori va ascunde defectele folosirii de zi cu zi. De asemenea, puteți integra dulapuri din lemn de culoare închisă și vă puteți acoperi blatul cu culori închise.

Mobilier de raportareTendințe de design interior 2020

Mobilierul de design va fi o tendință majoră în designul interior în 2020. Există o schimbare majoră de la designul interior rigid și formal la designul maxim, care nu au reguli speciale pentru designul interior. Vom vedea mobilier unic și gata de utilizare care stârnește conversațiile. În loc să aveți o canapea standard în camera de zi, puteți opta pentru ceva neobișnuit, cum ar fi o canapea sau un fotoliu. Puteți așeza scaunele în jurul unei mese în sufragerie. Acest lucru vă va face casa mai spațioasă și mai primitoare.

Mai negruTendințe de design interior 2020

Deși verde, maro și gri ar trebui să fie culorile dominante ale anului, vom asista la o creștere a aplicării negrului. Se pare că oamenii își dau acum seama că nu pot greși niciodată cu negrul. Vom vedea o utilizare crescută a negrului în decorațiunile interioare; mobilier negru, accesorii, finisaje și pereți negri. Conform unei concepții greșite, negrul face o cameră mai mică, dar atunci când este asociat cu alte culori, negrul poate oferi locuinței tale o atmosferă fermecată. Poate fi folosit pentru a imprima modele de vopsire pe pereți colorați viu pentru a crea o atmosferă aerisită în casa ta.

Vom vedea și pereți decorați cu picturi, dar de data aceasta, nu ne vom limita la a pune una sau două, cu cât mai multe lucrări expuneți pe pereții dvs., efectul va fi mult mai bun. Indiferent de stilul pe care îl alegeți pentru a decora interiorul locuinței dvs., cele de mai sus este ceea ce ar trebui să țineți cont ... atunci, spuneți-ne: care dintre aceste tendințe este preferata dvs.?

2020 tendințe de design interior2020 tendințe de design interior

Moda este o doamnă capricioasă, dar este imposibil să nu o urmezi. În interior, tendințele se schimbă rapid, iar designerii sensibili îi surprind instantaneu, întruchipându-i în proiectele apartamentelor și caselor tale. Dacă nu sunteți străin de schimbările constante și ideile creative, atunci acest articol este pentru dvs.: deci, tendințe în designul interior 2020.

Tendințe elegante în interiorul anului 2020: culorile actuale2020 tendințe de design interior

Oamenii de știință au dovedit în mod repetat că culoarea camerei afectează în mod direct starea noastră psihologică. Chiar și starea de spirit a unei persoane care este în cameră mult timp depinde de schema de culori. În acest an, designerii acordă importanță moliciunii și tandreții, o schemă populară de culori vorbește clar despre acest lucru:

 • albastru înghețat (ușor);
 • nuanțe de roșu care sunt aproape de roz;
 • roșu argilos;
 • Violet;
 • roșu maro;
 • nuanțe reci de gri argintiu;
 • nuanță rece de albastru închis;
 • bej cald;
 • muştar.

După cum puteți vedea, există multe opțiuni - noile tendințe în interiorul anului 2020 nu ne pun pe noi și pe designeri într-un cadru strict, așa cum a fost acum câțiva ani. Dacă abordați profesional designul interior, atunci multe, chiar și cele mai incompatibile tonuri din această paletă pot arăta bine împreună. Cu toate acestea, merită să ne amintim o altă tendință: atmosfera camerei nu trebuie supraîncărcată.

Tendințe moderne în interior: materiale actuale2020 tendințe de design interior

Marmura anul acesta a devenit poate cel mai important material. Totuși, nu este vorba despre plăci care arată ca stilistica greacă, ci despre textura pietrei. Datorită acestei imitații, designerii pot crea așa-numitele „camere din marmură”. Ca accente, puteți utiliza o varietate de perne decorative, care sunt, de asemenea, realizate sub marmură.

Următorul material de tendință este metalul neferos. Nu există nicio limită la creativitate și imaginație! Iar ultimul material relevant este țiglă. Alege nuanțele cele mai naturale, iar culoarea ocru va arăta elegant, precum și cupru în tandem cu tonuri întunecate.

Noi tendințe în designul interior: de ce minimalismul?2020 tendințe de design interior

Această tendință a revenit la modă în acest an. Regula de bază a minimalismului nu se limitează numai la cantitate, ci și la simplitatea fiecărui lucru, la funcționalitatea acestuia. Mulți oameni refuză în mod greșit minimalismul, considerând astfel de camere „goale”, nu confortabile. De fapt, sarcina stilului este de a crea în cameră cât mai mult spațiu posibil, în care va fi „ușor să respirați” și să vă deplasați.

Tendințe interioare 2020: ce mobilier să alegeți?2020 tendințe de design interior

În acest an, designerii sunt sfătuiți să aleagă mobilier compact și modular. Suprafața retractabilă este o tendință specială. Nu se va descurca fără dulapuri încorporate. O atenție deosebită este recomandată pentru a oferi mobilier retro, care a fost creat în jurul anilor cincizeci: astfel de lucruri au o dispoziție și atmosferă deosebite. Puteți adăuga culoare designului cu un astfel de mobilier cu ajutorul unei lămpi rotunde: este nevoie de puțin pentru tema japoneză. Apropo, astfel de lămpi au fost incredibil de relevante în anii treizeci ai secolului trecut.

Un factor semnificativ este mobilierul, care a fost realizat pe baza materialelor naturale și ecologice. Acest lucru înseamnă că mobilierul din ratan, articolele de răchită și pielea autentică revin la tendința din nou.

În ceea ce privește accesoriile de mobilier, aceasta este iedera. Arată destul de nobil și îl puteți decora cu aproape orice cameră dintr-o casă sau apartament. Designul capului patului în dormitor va arăta deosebit de elegant: ține cont de această idee. De asemenea, poate fi folosit în siguranță pe spatele scaunelor și al otomanilor. Spațiile cu iederă sunt originale și confortabile în felul lor.

Tendințe de design de bucătărie 20202020 tendințe de design interior

Bucătăria este în mod necondiționat principala virtute feminină din fiecare casă sau apartament. Iar cel mai la modă design de bucătărie din acest an este un design care folosește culori luminoase, însorite. Pentru a fi în tendință, nu merită să faceți o reparație globală, atmosfera potrivită este creată cu ușurință cu o față de masă luminoasă, perdele, ceainic și chiar un suport pentru cuptorul de bucătărie bine ales. Sarcina nu este de a schimba, ci de a transforma, adăuga culori.

Designul modern al bucătăriei implică o abundență de nuanțe de verde, albastru sau roșu. Cea mai simplă idee despre modul de transformare a bucătăriei este întruchipată într-un mod elementar: puteți realiza un perete de designer elegant într-una dintre aceste culori, iar designul la modă al bucătăriei 2020 este gata!

Încă relevant în bucătărie și stil retro. Mai mult, anul acesta câștigă rapid impulsul și schimbă fațetele. Diversificați bucătăria cu farfurii colorate vechi, ornamente colorate și accesorii vintage. Fotografii cu produse noi în designul bucătăriei 2020 vezi mai jos.

Tendințe de design pentru camera de zi 20202020 tendințe de design interior

Așa cum am spus mai sus, anul acesta tendința este minimalismul. Și inițial ar trebui să fie întrupat în sufragerie. Designul modern al livingului 2020 se va dovedi a fi destul de elegant și elegant, dar nu încărcat cu detalii inutile.

În ceea ce privește mobilierul, spun ideile moderne de design pentru camera de zi - o formă simplă și excluderea oricăror elemente grandioase și elaborate. Apropo, atunci când proiectați un astfel de living, toate principiile apropiate stilului scandinav vor fi adecvate.

Câteva cuvinte despre imaginea aproximativă a unui living modern: aceasta este o pereche de fotolii și o canapea confortabilă. Puteți pune, de asemenea, un dulap de dimensiuni mici și un sertar. Nu ezitați să completați camera și o imagine frumoasă.

Tendințe de design dormitor 20202020 tendințe de design interior

Designul dormitorului modern 2020 nu este indiferent de galben. Nu toată lumea este gata să facă o alegere în favoarea unor astfel de nuanțe, oricum galbenul îți va oferi cu siguranță o dispoziție grozavă în fiecare dimineață. Această alegere va fi adevărată în special dacă trăiești într-o latitudine cu câteva zile însorite.

Ei ar trebui să vă avertizeze că o culoare atât de „drăguță” este destul de periculoasă. Trebuie mulat sau diluat cu nuanțe de zmeură verde, maro sau suculentă. Aceste scheme de culori arată foarte bine.

În ceea ce privește mobilierul, nu ar trebui să existe o mare parte din acesta în proiectarea micului dormitor 2020. Concentrați-vă pe spațiul liber. Imaginea dormitorului tău poate arăta astfel: o pereche de noptiere, un pat, un sertar sau o masă de dressing, precum și un dulap (de preferință, încorporat și de dimensiuni mici).

Tendințe de design pentru baie 20202020 tendințe de design interior

În cazul acestei încăperi în 2020, absolut orice tratament și stiluri de culoare sunt potrivite. Dar, din nou, este important să ne concentrăm pe minimalism, ceea ce înseamnă să creăm un spațiu liber maxim și să adăugăm un minim de mobilier și decor la design.

Baia este cea mai bine aleasă din piatră naturală, iar pardoseala este din lemn. Într-o tendință particulară în acest an, combinația mediteraneană de albastru și alb. Dacă stilul clasic este mai aproape de tine, atunci folosește marmură naturală, precum și ceramică bună în nuanțe pastelate moi. Nu ezitați să adăugați tablouri, flori, detalii despre metale neferoase.

În acest sezon, baia nu este indiferentă de stilul țării. Apoi alege nuanțe de maro și verde, folosește abundența rafturilor și cumpără coșuri de răchită. Baia în acest caz poate fi din fier, iar podeaua din lemn. În ceea ce privește tavanul, nu există opțiuni: trebuie să-l pictezi alb.

2020 Tendințe de decorațiune pentru acasă

Tendințele de design nu se schimbă în fiecare an, cum ar fi prezentările de modă sezoniere. În decor, ca în alte părți, timpurile se schimbă, elementele de bază rămân. Aceasta înseamnă că tot ceea ce a fost atât de plăcut în 2018 nu va înceta să fie popular în 2020, dar va apărea unul nou.

Viața la limita vitezei implică dorința de a găsi un „refugiu” și detoxifiere digitală în casă. Stare de bine și starea mediului - noile elemente de bază ale bunăstării. Cum răspunde industria de proiectare la cerere?

O casă confortabilă2020 Tendințe de decorațiune pentru acasă

Tendința de igienă va continua. Rămâne dorința unui stil de viață simplu, calm, discret, în care casa este principalul nostru refugiu într-o lume turbulentă și zgomotoasă. Totul este apreciat, care oferă confort, liniște și un fel de Digital Detox - scaune cocoloase, perdele absorbante de sunet și canapele moi confortabile. Spațiile relaxante de calm sunt la modă. Se apreciază oportunitatea de a inspira aer curat fără a părăsi orașul și a vă relaxa fără a merge la spa. Designerii proiectează lucruri care sunt favorabile psihicului.

Experții notează revenirea interesului pentru minimalism și soft minimal. Toată lumea este interesată de formele laconice, de golurile expresive, de gesturile medii, de aer și de puritatea formelor. Minimalismul este gustat de toate industriile conexe - designeri, designeri de interior, arhitecți precum forme simple.

Confruntându-mă cu bariera informațională, vreau să am un interior curat vizual. Toată lumea se așteaptă la un lucru din spațiu: că răspunde nevoilor vitale, într-un anumit sens, este „cinstită” și nu inventată. În ea, o persoană se va simți relaxată și fericită.

Vor fi mai multe culori2020 Tendințe de decorațiune pentru acasă

Nuanțele de cărbune din baie sunt numite una dintre principalele tendințe ale anului. Negrul arată astăzi și în bucătărie. Griul este o culoare universală care dă senzație de stabilitate și calm. Designerii încă adoră să-l folosească ca bază, dar în 2020, verde va veni în prim plan, în întreaga sa gamă bogată.

Albastrul va fi hitul perfect anul viitor. Albastrul este strâns asociat cu natura, cu nuanțe de cer la răsărit și la apus. Interioarele vor fi influențate tot mai mult de coral, precum și de galben însorit. Oamenii vor să aducă căldură în casele lor.

Noua generație are ideea de viață fără plastic - lucruri realizate din compozite și materiale reciclate, care sunt ecologice și ușor de întreținut. Se prevede că materialele de mediu vor deveni ceva obișnuit.

Pasiune pentru materiale și texturi naturale - lux și practic. Piatra colorată în frumusețea sa coloristică trebuie combinată cu designul modern. Mobilierul din travertin a avut loc ferm în sufragerie.

Lemnul vechi plus metalul este elementul indispensabil pentru multe colecții. Metalele devin tot mai populare. Fie aur, alamă sau bronz patinat. În 2020, terrazzo va da loc betonului, ceramicii și travertinului.

Tehnica „inteligentă” atrage împreună cu obiectele artizanale: chiuvete rustice și ceramică cu margini inegale. În moda tehnologiei și a lucrărilor producătorilor, lucruri vintage și de scurtă durată care ne deosebesc de toată lumea.

Scară și asimetrie, imperfecțiune perfectă, mobilier rotunjit și decor ornamental, inspirat din anii ’70. Ferestre de baie, scaune confortabile, console, butelii, pufuri și paravane, mese de dressing și mese boudoir. Transgender este un cuvânt care se va regăsi din ce în ce mai mult în colecțiile de mobilă și în decor.

Anul acesta, experții au numit coral o nuanță la modă în interior. Este o culoare foarte vibrantă și energică, de aceea este mai bine să o folosiți ca accent - în accesorii, tapițerii și chiar covoare care ne revin din interiorul trecutului. De asemenea, printre tendințele neașteptate ale acestui an se numără decorul macrame, căzile negre și imitarea formelor naturale. De exemplu, o țiglă din baie, sub formă de solzi de pește sau o imagine a spațiului de pe perete.

Nuanțele de cărbune din baie sunt numite una dintre principalele tendințe ale anului 2020. Negrul arată excelent atât în ceramică, cât și în marmură, lemn pictat și ardezie. Designerii sfătuiesc să o completeze cu accente metalice din alamă sau oțel.

Negrul câștigă popularitate în instalații sanitare și mobilier, așa că este firesc ca acesta să devină o tendință pe podea. Nuanțele de cărbune vor apărea în plăci de podea.

Majoritatea ideilor de design din acest an sunt dedicate bucătăriei. Acesta este un spațiu special în fiecare casă în care întregii familii îi place să petreacă timp. Principala tendință în interiorul bucătăriei din 2020 este căștile de nuanțe de fructe suculente sau tonuri de roșu-albastru mut, cu texturi contrastante și șorțuri înalte. Designerii de dulapuri superioare recomandă alegerea unei culori mai deschise. Astfel că setul cu cască va părea mai puțin masiv și va da impresia de ușurință și aerisire. Modulele de bucătărie sunt populare. Dintre acestea, este ușor să faceți un set funcțional și elegant pentru dimensiunea bucătăriei.

Bucătărie în dulap2020 Tendințe de decorațiune pentru acasă

Soluții speciale în tendința micro-vieții. În noul an, aparatele încorporate și aparatele integrate nu își pierd relevanța. Designerii deghizează electrocasnice. Frigiderul și mașina de spălat vase, ascunse în bucătărie, vor face spațiul mai ergonomic și mai convenabil. Iar aspectul bucătăriei este îngrijit. Plitele de inducție sunt încă populare. Tendința este de electrocasnice „prietenoase”, îmbrăcate în culori și materiale textile, nu ca aparatele de uz casnic, depozitare deschisă fără rândul superior al dulapurilor.

Chiuvetele de bucătărie din piatră naturală sau artificială sunt apreciate. O chiuvetă specială - chiuvetele din aur. În acest caz, chiuveta de metal ar trebui să fie suficient de adâncă și acoperită cu un material absorbant de sunet.

O cadă încorporată pe podea (mai degrabă decât una liberă) și băi cu lemn real sunt la modă.

Plafonul sau podeaua colorată

Accentul de la pereți se deplasează spre tavan. Ornament grafic sau culoare închisă - totul este posibil. Parchetul din lemn de esenta tare apare in modele si complexe din ce in ce mai complexe. Caleidoscopele și mozaicurile din parchet sunt la modă: scândurile de diferite forme sunt căptușite cu chevron, cuburi Binet, octaedre, etc. Lemnul va fi suplimentat cu elemente din ceramică, beton, metal și piatră naturală.

Tapet pe tavan. Printre cele mai interesante tendințe din interior este așa-numitul al cincilea perete. Acesta este tavanul din cameră, decorat cu tapet colorat. Este important să nu exagerați - pereții ar trebui să aibă nuanțe neutre. Fistic deschis, vanilie și culori roz-bej vor fi plăcute pentru ochi. Oricare dintre ele extinde vizual spațiul și este potrivit pentru orice mobilier.

În plus față de tonurile delicate, trendul este geometria mare și desenele florale artistice. Designerii sfătuiesc să încercați o idee la modă care va adăuga confortul în interiorul oricărei încăperi. Doar evidențiați o parte a peretelui cu tapet colorat sau cu dungi. De exemplu, de un pat, o canapea sau o masă. O altă tendință sunt motivele africane pe țesături și tapet combinate cu designul scandinav.

Mobila2020 Tendințe de decorațiune pentru acasă

Mese de cafea lungi și scăzute, mobilier sculptural, bănci mici de casă Obiecte de proporții asimetrice ciudate și mobilier asemănător sculpturilor abstracte sunt pe val. Scaune de răchită, care au fost anterior adecvate pe terase și căsuțe de vară, au revenit astăzi în camerele din față ca un plus la elementele principale și creează o atmosferă relaxată.

Accesorii2020 Tendințe de decorațiune pentru acasă

Vaze rotunde din sticlă suflată și colorată, vase sculpturale și cristal. Plante fără ghivece.

Obiectivul principal în 2020 va fi o referire la materialele senzuale. Piele, catifea, lemn natural, bumbac subțire. Tot ceea ce are o textură pronunțată. Tot ceea ce o persoană ar dori să simtă și să atingă.

O iluminare bună este încă cheia pentru menținerea camerei calde și confortabile. Există tot mai multe surse de lumină. Designerii văd lumina ca un material independent. Lămpile de masă portabile, reîncărcabile și chiar pliabile sunt la modă.

Principalele tendințe de proiectare 2020

stiluriPrincipalele tendințe de proiectare 2020

Individualitate în interior. Una dintre cele mai globale tendințe în designul interior este personalizarea. Cererile pentru stiluri specifice dispar. La modă - decorarea casei, în funcție de stilul de viață, de confort și de confortul personal. Această tendință nu își va menține doar poziția în 2019, dar va rămâne relevantă pentru anii următori.

De aici vine nevoia de mobilier artizanal, opere de artă modernă. Interesul pentru lucrurile antice, obiectele cu istorie este în creștere.

Mix de stiluri. Experimentele cu stil și modă pentru interioare personalizate au dezvăluit tendința eclectismului.

Art Deco. Culorile luminoase și ornamentele îndrăznețe, mobilierul de lux ies în prim-plan. Art Deco înlocuiește umilul stil scandinav.

Stiluri italiene și scandinave. Moda pentru finisaje bogate, atenția la culori sofisticate, liniile curgătoare este o referire la designul italian. Totuși, stilul scandinav nu dispărește deloc. Designul nordic devine din ce în ce mai sofisticat și atmosferic.

Boho. Se întoarce tendința de a crea interioare într-un boho vibrant. Nuanțe suculente, o abundență de modele, o combinație de decor din diferite epoci. Boho este deosebit de armonios în camerele copiilor, unde este nevoie de o imagine de ansamblu relaxată, combinată cu rafinament.

Ecostil în interior. Estetica eco-stilului readuce în natură locuitorul metropolei, astfel că stilul eco nu va ieși niciodată din stil, iar în perioada 2019-2020 va deveni un adevărat curent.

Filosofia ecostilului este simplă: un maxim de materiale naturale (lemn, piatră, bambus, ratan), mai multe iluminări naturale (multe oglinzi, ferestre mari), o abundență de plante de interior. Ecostyle întâmpină fleacuri din materiale naturale - ustensile din lut și răchită, coșuri de piatră, textile (lenjerie, lână, mătase).

Spațiul liber în eco-stil are o importanță deosebită. Domeniul de aplicare este creat datorită minimului de mobilier, ușurinței și naturaleței sale.

Florile proaspete dau o senzație de apropiere de natură, purifică aerul și creează un microclimat sănătos. Dorința de a crea o oază verde la domiciliu încurajează utilizarea de mușchi stabilizat, plante vii mari. Sunt răsunate de imprimeuri tropicale.

Ecostyle cheamă să elibereze casa de la gunoiul inutil, să oprești consumul fără gânduri și să revină la contact cu natura. Eco-designul combină materiale ușoare, subțiri și dense, cu textura aproximativ brută.

Tendințele generale în stiluri și culori privesc înapoi în anii 70 ai secolului XX. Nuanțe calde de teracotă, ocru, culori de măsline, combinându-le cu alte palete luminoase - toate acestea sunt tipice pentru decorarea apartamentelor și caselor din acei ani. De întoarcerea din catifea și ornamente geometrice vorbește și despre anii 70.

Paleta de culoriPrincipalele tendințe de proiectare 2020

Culoarea anului a fost declarată „miere condimentată” (Miere condimentată). Această culoare poate avea un caracter diferit, combinând-o cu o anumită paletă. Miere condimentată poate deveni revigorantă sau liniștitoare. Iubitorii clasicilor folosesc cu îndrăzneală mierea pentru a crea un interior cald. Celor care preferă un stil modern li se recomandă să aleagă albul ca pereche armonioasă de miere.

Dintre celelalte culori neutre, combinate cu un ornament activ, designerii recomandă: vanilie franceză, mentă, alune maro deschis, gri-verde, gri cald.

Culorile roz, roșu și violet nu pierd teren în toată varietatea de nuanțe, de cele mai multe ori calde.

Tendința culorilor închise este în concordanță cu direcțiile generale în care moda interioară se mișcă astăzi. Paleta de culori devine mai întunecată - spațiul este umplut cu verdeață de culoare catifea și albastru în combinație cu culori aurii.

Atragerea atenției, crearea unui accent este posibilă nu numai cu ajutorul culorilor active. Există, de asemenea, un joc în contraste, astfel încât tendința este decorarea și mobilierul în alb și negru. Seturile de bucătărie albastru închis și negru sunt o tendință de modă a anului curent.

Ornamente. O atenție deosebită se acordă accentelor de pe podea și tavan. Plafonul este decorat cu pictate manual sau ornamentate.

Tactilitatea este legată de percepția interiorului. Tapetul fără ornament sau model are încă o expresivitate proprie: opțiunile sunt selectate cu o textură pentru piele, piele de căprioară, piatră etc.

Preferință pentru tapet cu un ornament mărit. Pare interesant acolo unde decorarea mobilierului răsună modelul pereților și al decorului. Geometria devine din ce în ce mai îndrăzneață, contrastantă, mare.

materialePrincipalele tendințe de proiectare 2020

O altă tendință în interiorul anului 2019 este tactilitatea. Designerii acordă la fel de multă atenție țesăturilor moi și altor materiale pe care doresc să le atingă. La modă, totul este natural, aproape de natură.

Carpa. În primul rând - catifea, piele de căprioară. Material textil multifuncțional, ușor pe care îl poți lua cu tine. O mulțime de franjuri și perii în decor. Textilele naturale sunt prioritare - potrivite pentru orice stil. Mai multă atenție la covor, ca accent, adesea chiar și un obiect de artă.

Marmură, beton și terrazzo. Marmura rămâne în tendință, dar rocile roz, negre și gri sunt mai preferate. Terazzo - în decor și mobilier.

Plafondele din beton și elementele de decor acționează ca un accent al interiorului autorului. Betonul este folosit în băi. Fonturile și chiuvetele tratate cu impregnare specială sunt durabile și arată neobișnuit și nou.

Metal. Elementele din alamă sunt o tendință a majorității producătorilor europeni. Acest lucru este evident mai ales în proiectarea băilor și bucătăriilor.

Tendința globală a eclectismului a amestecat nu numai stiluri, ci și materiale. Un amestec de aur, cupru și argint ridică interiorul la un nou nivel, își dezvăluie volumul și adâncimea.

Metalul poate face prietenilor culori calde și elemente din lemn care neutralizează excesul de rece al metalului. Coliziunea materialelor de culoare opusă dă întotdeauna un efect interesant. O combinație contrastantă de metale va ajuta la zonare.

Decor Oamenii vor să vadă lucruri vechi și rare acasă, cu personaj, istorie, suflet și nu obiecte ștanțate. Nu mai puțin interesante sunt obiectele artei moderne. Pentru decor, alegeți adesea tablouri, figurine unice, colecții de vase și textile.

Efectul pasiv. Articolele interioare au intrat literalmente în moda interioară cu efectul mișcării sau levitației. Acestea sunt diverse modele în creștere, mobilier, candelabre, lămpi. Iluzia zborului este creată în multe feluri. Folosind lămpi cu LED-uri în partea inferioară a patului sau a mesei, ascunse de ochii suportului, cabluri subțiri, sârmă, magneți și așa mai departe. Tendința de creștere a obiectelor interioare îi va consolida și mai mult poziția în 2020.

Tendințele culorii interioare 2020

În decor ca la modă, fiecare sezon are culorile sale emblematice. Pentru anul 2020, unele surprize vă așteaptă cu culori care revin în prim plan sau cu anumite tonuri care apar. În orice caz, dacă doriți să vă îmbrăcați camerele cu culori, iată câteva idei pentru culorile care sunt necesare în acest an. Marci de vopsea majore și birouri de stil decorativ le-au adoptat deja.

Miere de chihlimbarTendințele culorii interioare 2020

Este culoarea vedetă a producătorului Dulux Valentine. Această nuanță foarte moale este foarte ușor de utilizat într-un living sau într-un dormitor pentru partea sa caldă, relaxantă, naturală, luminoasă și gastronomică. Oferă interiorului tău o atmosferă liniștită și foarte optimistă. Poate fi combinat cu tonuri vii și vii pentru a adăuga mai multă căldură sau cu culori pastelate pentru partea relaxantă și moale. Indiferent dacă mintea ta este mai clasică sau mai modernă, acest ton i se potrivește. Rupe atmosfera rece care poate emana uneori din stilul hiper contemporan.

O dulceță deosebită și, în același timp, un anumit personaj sunt aduse de această culoare de miere destul de chihlimbară, amestecată cu câteva atingeri pastelate de roz și gri.

Lemnul alb și albul luminează și îmbunătățesc această culoare de miere de chihlimbar.

Culoarea mierii de chihlimbar conferă acestui colț de lectură noblețea și căldura sa.

Verde în toate nuanțele saleTendințele culorii interioare 2020

Green este încă prezent în decor anul acesta. Cu siguranță urmează pofta de plante verzi, care este o tendință de a se apropia de natură. Îl găsim peste tot în colecțiile noi de vopsea, dar și pe accesorii decorative, articole de masă și textile, ne invadează casele. Această nuanță este disponibilă în tonuri apropiate de mediul nostru natural: verde măslin, verde brad, verde migdale ... Dar și în tonuri foarte puternice și vii, precum verdele de jad de Pantone, care poate deveni chiar „culoarea anului”.

Nici prea feminin, nici prea masculin, verdele nu este perfect în orice cameră, de la living la bucătărie, prin dormitoare, intrare și baie, îți împodobește pereții sau doar câteva detalii ale decorului tău, cum ar fi fotoliile, canapeaua, perne, lenjerie de pat ... Se armonizează foarte bine cu nuanțe mai neutre, dar este posibil să se amestece și cu tonuri mai puternice, căsătoria de verde și albastru, verde și roz sau verde și galben muștar dă rezultate spectaculoase. În ceea ce privește materialele, de la metal la lemn până la piatră, merge perfect. Îi place să se invite pe perne, fotolii și canapele din catifea, catifea care rămâne vedeta decorației noastre și care se combină cu metalul pentru o latură și mai elegantă.

Un verde profund și cald asociat cu scaunele din catifea și o masă cu efect de marmură de lalea și cupru: o căsătorie foarte elegantă.

Două nuanțe de verde dau tot stilul și o latură foarte rafinată acestui salon destul de cochet.

Un verde intens de jad îmbrăcă această zonă de luat masa, de culoare profundă, fără a fi prea întunecat, bogat, aduce o notă de originalitate incontestabilă decorației tale.

Ne place moale de acest ton verde de migdale în camera acestui copil. Verde de migdale sau verde de apă la fel ca albul îți mărește camera.

Versiunea galbenă ... picantăTendințele culorii interioare 2020

Galbenul de curry și galbenul de muștar apăruseră în ultimele colecții, în special pe textile și obiecte. El rămâne prezent, deși rămâne destul de discret. Poate fi aplicat pe o parte a peretelui sau pe un fotoliu sau un scaun. Este mai degrabă disponibil în nuanțe calde, dar și într-o paletă pastelată pentru a lumina o carouri sau decorate cu perne. Îl vom găsi în acest an și mai ales în tendințele de iarnă în versiunea sa galbenă curry, chiar atrăgând spre aur pentru un aspect și mai cald. Primăvara, el va fi mai energic.

O vei căsători cu verdeață sau albastru profund pe care o scoate la iveală și le vei aduce o notă strălucitoare, dar și dacă această asociere este mai surprinzătoare, cu diferite nuanțe de roz pentru un decor mai spectaculos. Îi plac roșu profund și teracota, o nuanță despre care vom vorbi din nou, deoarece este și o vedetă în acest an. Este o culoare pe care o găsim cu bucurie în camerele noastre de zi, dar și dormitorul sau intrarea pentru a-i conferi personalitate. Avantajul galbenului, mai ales în versiunea sa curry, este că merge bine cu toate stilurile: minimalist, contemporan, retro, industrial, etnic, boem, scandinav, vintage ...

Galben muștar îmbracă canapeaua din catifea, un material care se potrivește foarte bine galbenului și îmbină câteva atingeri de roz cu fericire.

Pernele galbene pline și muștar îmbunătățesc atmosfera acestei încăperi predominant maro, aducându-i câteva atingeri ușoare.

Nimic de genul de a vă spori decorul decât o secțiune de perete galben de curry care aduce lumină și conferă multă adâncime camerei dvs.

La revedere violet ... și bine ai venit la vinete!Tendințele culorii interioare 2020

Vinetele sunt un pic de surpriză pentru anul și culoarea naturii la fel ca verdele. Cu siguranță este marele revenire la natură care a ghidat această tendință! Ea a fost deja în centrul atenției în 2015 și a făcut o apariție remarcabilă în acest an. Intens și neutru în același timp, prezintă multe tonuri care permit căsătoriile foarte îndrăznețe. O găsim peste tot pe pereții bineînțeles, dar și în covoare, pe accesorii din catifea cu franjuri care îl vor încânta și chiar în baie, pe mobilă. Este o nuanță elegantă și elegantă, care se armonizează cu diferite stiluri decorative. Merge bine cu rugina, coralul sau griul albastru pentru un efect foarte frumos.

Un mix îndrăzneț care funcționează perfect.

Vopseaua cu efect redă tonul de vinete magnific care împodobește acest perete.

Asocierea de vinete și albastru evidențiază bejul pereților și culoarea parchetului, adăugând pep în atmosferă!

Albastru ... întotdeauna popularTendințele culorii interioare 2020

Ne-am gândit că făcând un splash în anii precedenți, albastrul va dispărea din decorul nostru, dar în conformitate cu graficele de culori ale diferitelor mărci de decorațiune, acest lucru este departe de a fi cazul. Îl găsim la Maisons du Monde în tema Cozy Blue, dar și la Ikea, Alinéa, Hübsch și, de asemenea, marca canadiană de vopsea, Behr. În nuanțele sale mai silențioase și pastelate, face minuni în stilurile scandinave. Dacă vă este frică să nu greșiți, acestea sunt tonurile recomandate pentru zonele mari.

Majorelle albastru sau albastru Klein sunt esențiale în acest an. Această culoare extrem de intensă trebuie refuzată discret, poate fi aplicată în spatele unui pat sau a unei canapele, cu toate acestea, este necesar să fii foarte vigilent, deoarece schimbă complet lumina camerei. Evocând peisaje îndepărtate, în special Cicladele, este amestecat cu materiale albe și mai degrabă naturale. O secțiune din peretele albastru Majorelle conferă personalitate spațiului tău și te invită să evadezi, apoi poți avea câteva atingeri în restul spațiului. Albastrul este perfect pentru dormitoare, dar și pentru baie, bucătărie sau camera de zi pentru prospețimea pe care o aduce.

Un perete albastru Majorelle, lemn și o culoare deschisă pe podea: amestecul perfect!

Această nuanță albastră evidențiază zona de luat masa și iese în evidență perfect pe pereții albi din spatele ei.

Un albastru destul de mediu pentru acest living foarte confortabil. Merge perfect cu culoarea verde a canapelei și pe perne există tonuri mai vii pentru a îmbunătăți totul!

Un albastru foarte prezent, dar și foarte moale pentru această cameră pentru copii foarte plăcută, condimentată cu câteva atingeri de galben.

Albastru turcoaz în această cameră pentru un efect pe plajă accentuat de materiale naturale.

Pentru anul 2020, albastrul este tentat de negru la Ikea, ceea ce conferă o profunzime incredibilă camerei.

Roz ... întotdeauna!Tendințele culorii interioare 2020

Ca toate culorile pastelate, rozul este încă prezent în interioarele noastre în acest an. Îl găsim în tonuri moi și subtile precum roz pudră, girly, boreal sau nude care ne luminează camerele. Dă personalitate albului și înmoaie culorile puternice sau luminoase. Dă o notă de dulceață tuturor decorațiunilor, le aduce eleganță și rafinament și o latură poetică și feminină foarte atractivă. Îți luminează spațiul cu avantajul de a nu-ți fie frică să exagerezi. Cu aspect total sau cu mici atingeri distilate asupra mobilierului, obiectelor decorative sau textilelor, acesta va fi întotdeauna la fel de frumos. Există multe nuanțe acolo. Domnește ca primar în colecțiile scandinave, dar și la Maisons du Monde, care l-au pus în centrul atenției în trendul Miss Bloom.

Se afișează cu mândrie pe acest mobilier pentru a feminiza și a înmuia atmosfera acestei încăperi, în timp ce îi aduce o latură hiper-rafinată.

Un perete roz pal și pudrat contrastează cu verdele fotoliului care rămâne în pasteluri și un galben strălucitor care merge bine cu întregul.

Sala de mese confortabilă, cu un aspect roz total, cu tonuri diferite pentru a da ritm.

Coral ... culoarea votată a anului?Tendințele culorii interioare 2020

Pantone a decretat de fapt titlul de culoare al anului într-o nuanță de corali. Are avantajul de a fi vesel și de a aduce pep în camerele tale. Îl putem așeza pe un perete și putem reduce partea dinamică cu tonuri mai neutre. Este cel mai bun mod de a aduce umorul bun înapoi acasă! Cu siguranță, stilul său cald este cel mai atractiv. De asemenea, este foarte ușor de combinat cu o serie întreagă de culori, de la negru la roz, până la albastru bleu și roșu. Asociații îndrăznețe care dau un rezultat spectaculos. Stimulează în timp ce evocă prospețimea tropicalelor.

În această sufragerie în stil asiatic, peretele de coral conferă pielii și personalității camerei.

În camera acestui copil, peretele de coral aduce lejeritate și veselie, este înmuiat de apropierea de gri și ridicat de mai multe atingeri de culoare.

Pe obiecte decorative, pe materiale textile și pe pereți, coralul este peste tot!

Maro ... culoare caldă și neutrăTendințele culorii interioare 2020

Culorile neutre ies învingătoare în clasamentul din acest an și maro iese în evidență. Dă o anumită eleganță pereților noștri și vine în mai multe tonuri, dintre care cel mai popular este, fără îndoială, maro-ciocolată. Este perfect într-un living sau dormitor foarte confortabil, cu mobilier, obiecte sau materiale textile, în culori puternice și vii, care îmbunătățesc întregul. Această nuanță aduce o latură foarte caldă, fără a întuneca prea mult o cameră dacă alegeți tonul și dacă o asociați cu nuanțe luminoase.

Desenând pe gri sau roșu, de la maro închis la gri până la teracotă, este foarte apreciat. Ele evocă mediul natural și este cu siguranță cheia succesului său. Se potrivesc perfect stilului clasic-chic, dar și etnic, boem și multe altele. Adesea este dificil de utilizat în spațiile mici pe care le închide și se micșorează, în acest caz, trebuie doar să se aplice câteva atingeri, asociate cu nuanțe luminoase. Mai ușor, se îmbină cu tonuri de roz.

Albastrul destul de limpede și strălucitor merge perfect cu culoarea maro destul de deschisă care apare pe peretele unde se sprijină canapeaua.

Materiale naturale, pereți indigo albastru și maro pentru un living liniștitor și proaspăt!

Maro de cașmir merge perfect cu nuanțele delicate de roz pentru a aduce personalitate în acest salon foarte drăguț, cu stil de cocotaj.

Cu siguranță cea mai caldă combinație: maro și rugină.

Roșu: surpriza 2020!Tendințele culorii interioare 2020

După ce am jucat în prezentări de modă, găsim și roșu în decor. Se invită în interiorul tău în tonurile sale cele mai profunde și întunecate. Își pierd aspectul ușor agresiv pentru un aspect mai închis și mai misterios. De asemenea, evocă peisaje îndepărtate și în special Asia. Nu este ușor de utilizat, chiar dacă ultimele tendințe întunecate sunt foarte rafinate și mai ușor de pus într-o cameră de zi, de exemplu. Știe să fie discret atunci când este asociat cu lemnul negru și exotic, merge perfect cu verdele sau albastrul într-un spirit ușor înfruntat și cu o parte de boi. Aceste culori adaugă o notă de feminitate și o anumită eleganță decorului tău. Poate fi amestecat cu o nuanță de zmeură pentru a-și înmuia impactul.

O asociație nu atât de îndrăzneață cum pare la început. Albastrul și roșul se amestecă perfect, oferind camerei multă adâncime. Lemnul natural și clar și galbenul aduc pep în acest set.

Zmeura luminează roșu foarte închis și aduce lumină în acest decor.

Foarte frumoasă combinație de verde destul de profund cu roșu închis, toate pe un fundal gri.

Cenușiul, atemporalul care vine mereu la locul tău!Tendințele culorii interioare 2020

Griul este o culoare atemporală care poate fi găsită în toate colecțiile. Dă o latură elegantă și rafinată tuturor camerelor și merge perfect cu toate stilurile decorative, de la cele mai contemporane până la cele mai clasice, incluzând stilul scandinav în tonul său pastel și multe altele. Invadează toate locurile vieții, camera copiilor, adolescentul, suita părintească, camera de zi, bucătărie, baie și intrare. Este ideal, deoarece vă permite să vă jucați cu multe culori, cum ar fi roșu la modă, galben curry, diferite nuanțe de albastru și verde. Îndrăzniți să fiți gri, nu veți regreta.

Un gri foarte pal pe pereți este fundalul perfect pentru canapeaua roz și masa de cupru. Întregul este deosebit de dulce și de succes.

Această frumoasă nuanță gri evidențiază perfect camera de zi în stil clasic.

Griul în nuanțe diferite punctează această piesă care, prin urmare, nu este nici plictisitoare, nici plictisitoare.

În rezumat: culorile la modă ale anului nu umbresc nuanțele clasice care se regăsesc în toate colecțiile, cum ar fi negru sau alb, care sunt încă la fel de reușite, nimic nu vă împiedică să le asociați cu câteva culori ale anului în articole textile și decorative. .

Tendințe de culoare design interior 2020

Culorile tendințelor în interiorul anului 2020. 9 tendințe de modă în design interior 2020Tendințe de culoare design interior 2020

Toți cei care urmează tendințele de modă în designul interior vor fi probabil interesați să afle despre tendințele interioare din 2020 și să le implementeze în apartamentul lor.

 1. Textile și tapet cu o imprimare botanică. Popularitatea imaginilor cu plante și flori este în creștere, iar acest lucru nu este surprinzător - toată lumea este încântată să aibă o „bucată” de natură în casa lor. Motivele plantelor pot fi executate în diverse tehnici și localizate pe pereți, perne, perdele, cuverturi de pat, fețe de masă.
 2. Articole interioare de bricolaj. Handmade este încă la modă și este puțin probabil să se retragă pe fundal. Preferințele sunt produse din iută, argilă și alte materiale naturale. Într-o casă în care sunt lucruri făcute manual, sentimentul de confort este crescut.
 3. Mobilier acrilic. Este potrivit în special pentru cei care doresc să aducă suprafețe netede lucioase în interiorul lor. Mobilierul acrilic pentru apartamente în stil high-tech este foarte relevant. Materialul este rezistent la aburi fierbinți și nu se teme de apă.
 4. Turcoaz sau mentă? Ambele culori vor fi în vârful popularității în interioarele anului 2020. Au un efect de armonizare asupra psihicului uman și ajută la relaxare. Nu este necesar să pictați întreaga cameră cu mentă sau turcoaz (deși acest lucru nu este interzis), puteți comanda perdele noi, o carouri sau perne.
 5. Multă iluminare. Scopul iluminatului este de a extinde spațiul la maximum. Spoturile încorporate vă vor ajuta. Trebuie doar să le poziționați corect.
 6. Stilul Boho. Potrivit designerilor occidentali, boho câștigă popularitate. Stilul va aduce noutate și lejeritate în interior. Carcasa în stil Boho este proiectată pentru a rezista la o schemă de culori obișnuită, dar face posibilă combinarea articolelor interioare de stiluri complet diferite.
 7. Placi de terasa. Placile realizate cu ajutorul tehnologiei venețiene vechi devin foarte populare. Pereții și podelele intercalate cu pietre, sticlă sau marmură arată original, în timp ce acest înveliș este destul de rezistent. Terazzo este de asemenea utilizat pentru finisarea blaturilor.
 8. Imagini pe podea. În 2020, picturile nu numai că nu pot fi încadrate, dar nici măcar atârnate. Într-un interior modern, o imagine atât de mare își va găsi locul în spatele unui pat sau a unei canapele. Uită-te la tablouri grozave fără cadre, așezate pe un perete simplu. Se dovedește un accent foarte interesant!
 9. Mobilier încorporat Dulapurile și canapele încorporate câștigă din ce în ce mai multă popularitate. În apartamentele mici, un astfel de mobilier devine salvatorul spațiului. Și sub canapeaua încorporată, se obține un raft excelent și încăpător.

Interior 2021. Zonare - o modalitate la modă de a proiecta o cameră de zi 2021

Zonarea spațiului este elementul principal al tuturor soluțiilor originale pentru proiectarea modernă a camerei de zi din 2021. Dacă încăperea este mare, aceasta trebuie împărțită în mai multe zone funcționale. De exemplu, într-un loc puteți aranja un loc pentru o odihnă pasivă confortabilă, urmărind emisiuni TV seara întregii familii.

Designul interior al sufrageriei 2021 poate fi numit ideal atunci când spații diferite curg imperceptibil și fără probleme unele în altele, rezonând în același timp în stilul lor și gama bine alese de nuanțe de culori diferite.

Sfaturi pentru proiectanți
 1. Dacă zonificați corect spațiul, atunci o cameră foarte mică poate fi împărțită în mai multe zone funcționale: un loc pentru relaxare pasivă, o zonă pentru divertisment, un birou mic, o mică sală de mese. Totul în această privință depinde doar de stilul de viață tradițional al membrilor familiei, este important să se ia în considerare interesele lor atunci când amenajează camera de zi.
 2. O soluție la modă atunci când zonarea spațiului este micile ecrane pliante decorative, mai multe partiții elegante, podiumuri mici, precum și grinzi purtătoare de sarcină. Utilizarea acestor elemente taie vizual spațiul în mai multe părți.
 3. O tehnică simplă, dar încă populară pentru zonarea unei camere este prin covor sau materiale textile. Decorarea pereților cu tonuri contrastante sau similare, dar cu texturi diferite, inserțiile de tapet vor ajuta la evidențierea mai multor zone funcționale din camera de zi. Diferite lămpi de pe tavan și pereți, lumini LED, elemente decorative originale vor completa și sublinia efectul.

Tendințe în designul interior 2020. Ce va fi la modă în designul interior în 2020

După ce au vizitat expoziții și seminarii despre mobilier și design interior în această toamnă, autorii canalului nostru au făcut o selecție de tendințe de design interesante, care sunt deja la modă și vor domina anul viitor. Unele dintre aceste tendințe sunt atât de controversate încât mulți cititori nu sunt de acord cu acestea. Totuși, dacă, de exemplu, îți place minimalismul, nu ar trebui să faci reparații în stilul Art Deco ... Cu toate acestea, trebuie să recunoașteți, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe vestimentare din lumea designului interior, deloc rău. Deci, să păcătuim. Ce a devenit la modă și ce este acum inutil?

1.

FASHIONABLE: fotoliu și canapea din diferite colecții.

WRONG: mobilier „dintr-un set”.

Scaunul poate și trebuie să fie un accent luminos în interior. Poate fi foarte diferit în stil de canapea. Cu toate acestea, pentru a crea armonie, alege ceva care să se potrivească cu scaunul. De exemplu, o pernă sau perdele. Apropo, tendința de modă a mobilierului din diferite colecții s-a răspândit la scaune. În grupul de mese, scaunele pot fi din căști diferite. Cu toate acestea, ar trebui să aibă și ceva unificant: o imprimare comună sau o culoare tapițerie.

2.

FASHIONABLE: plafoane suspendate din gips-carton cu două și două niveluri cu linii drepte.

WRONG: tavane lucioase pe mai multe niveluri cu linii curbe complexe.

Au dispărut zilele când au existat multe linii netede și coturi pe tavan. Acum totul ar trebui să fie simplu și concis. Dacă este cazul, puteți încorpora un profil LED în tavan, jucați-vă cu iluminare din spate în jurul perimetrului. Dacă bugetul nu vă permite să faceți un plafon de gips-carton, opriți-vă la o întindere mată.

3.

FASHIONABLE: covoare pe pereți.

NEVENIT: afișe.

Desigur, nu acei îngrozitori colecționari de praf sovietici se întorc la modă, ci covoarele scumpe, realizate manual. Din cele mai la modă interioare, vor înlocui picturi și afișe.

4.

FASHIONABLE: design anii 70

GRIUNE: design anii 90.

Cei care nu au făcut reparații de ani buni în speranța că în curând va deveni la modă sunt în sfârșit corect! Norocos pentru cei care au „zăbovit” în anii 70. Mobilierul cu forme moi și rotunjite cu tapițerie din catifea sau tweed va fi la modă. Decorația va fi dominată de culori contrastante luminoase, modele geometrice și ornamente. Ciudat, interiorul tonurilor de bej pastel, relevante în anii 90, arată acum mai arhaic decât „strămoșii” lor îndepărtați.

5.

FASHIONABLE: arcade dreptunghiulare.

WRONG: arcade semicirculare.

Pentru mulți, va fi surprinzător să auziți că arcadele în general sunt în vogă. Cu toate acestea, acestea sunt din ce în ce mai utilizate în locul ușilor, pentru a extinde vizual spațiul unei camere.

6.

FASHIONABLE: art deco art.

NECESAR: minimalism alb.

Zidurile de cărămidă albă folosite în stiluri precum scandiu sau minimalism, sincer, au devenit mult timp plictisitoare. Golul alb-zăpadă va fi înlocuit cu ornamente geometrice aurii și imprimeuri de păun cu palmier.

7.

WRONG: suveniruri din China.

Articolele de decor realizate manual adaugă personalitate interiorului. În acest caz, este mai bine să acordați preferință materialelor ecologice: lemn, argilă, etc. Bunurile de consum chinezesc din plastic este mai bine să vă aranjați într-un piept realizat manual.

2020 interior. Culoarea în interiorul anului 2020Tendințe de culoare design interior 2020

Expozițiile internaționale de design și decor la Milano, Berlin, Paris au stabilit preferințele interioare pentru anul viitor. Producătorii la nivel mondial de materiale de finisare contribuie de asemenea.

Influentul brand Dulux (care produce produse de vopsea de primă clasă încă din anii 30 ai secolului trecut), împreună cu un grup de experți - designeri, planificatori, arhitecți - numește anual culoarea dominantă care se potrivește cel mai mult cu starea de spirit a vremii. .

Principala culoare a anului 2020 în interiorul lui Dulux este „miere condimentată”.

Aceasta este o nuanță caldă de caramel, care poate lua o culoare lemnoasă, nisipoasă, chihlimbară. Este confortabil și liniștitor, stimulant și energic - în funcție de iluminat și de paleta vecină. Tonurile bogate de caramel fac ca camera să fie mai caldă din punct de vedere vizual, așa că este bine pentru crearea unui stil tradițional. Și în combinație cu garnituri albe sau mobilier alb obțineți un sunet mai modern.

Nuanțele neutre sunt necesare în proiectare pentru fundal și accent. În sezonul următor, experții prezic popularitatea particulară a acestor cinci culori.

 1. vanilie frantuzeasca

O nuanță galben-cremă adaugă un sentiment de soare în cameră. Culoare superbă pentru a îmbunătăți o cameră fără ferestre (cum ar fi o baie mică) sau pentru a menține efectul de lumină al unui spațiu deja luminos. Bun pentru decorarea unei creșe, bucătărie, living, dormitor.

Culorile la modă în interiorul 2021. Soluții reale de culoareTendințe de culoare design interior 2020

De interes este culoarea dominantă din 2021, corespunzând tendințelor moderne. Din ce în ce mai mult, există o nuanță numită „miere condimentată”. Aceasta este o culoare cu sunet caramel, care în diferite variante are un ton nisipos, lemnos sau chihlimbar.

În funcție de lumină, acționează în moduri diferite. Poate calma, face note liniștitoare sau, invers, poate stimula, activa, induce la acțiune.

Utilizarea de culori contrastante plăcute în designul camerei de zi

Sfat! Camerele, confecționate în culori caramel, arată vizual cald și confortabil. Dacă adăugați un finisaj alb la interior, apare o armonie uimitoare.

Printre soluțiile la modă contrastante care domină interiorul elegant din 2021, se remarcă culorile alb și maro, care înlocuiesc treptat culorile întunecate care au fost populare în ultimii ani.

Interiorul în care este trasată abordarea autorului la fiecare detaliu

O canapea mare din piele maro este perfectă pentru un interior brutal pentru bărbați

Reparație elegantă și modernă pentru o viață confortabilă

 • O combinație competentă de culori în interior este atunci când fiecare detaliu din acesta se încadrează armonios în ansamblul general. Sunetul primului timp îndelungat în uitare ia o culoare albastră bogată. Combinația sa cu accente albe și aurii și accente alb-negru este binevenită.

Notele aurii conferă interiorului o strălucire sofisticată, iar un plus achromatic vă permite să echilibrați toate componentele spațiului din jur, făcându-l restrâns și elegant.

O idee interesantă pentru un living spațios, cu o abundență de albastru

Apartament de spațiu bine organizat

O altă culoare la modă de Marsala, care este o nuanță de burgundă aristocratică mută, cu note maro. Se încadrează armonios în interior, rezolvat prin dominarea unui sunet maroniu auriu, cu adăugarea decorului de zmeură.

Tendințe de culoare în interiorul anului 2020. Mobilă și decorTendințe de culoare design interior 2020

Amenajarea unui spațiu confortabil este de neconceput fără mobilă. Și în 2020 va fi la modă decorarea interioarelor cu mobilier realizat manual. Cei mai buni producători de mobilă introduc meșteșugurile manuale în tehnologia lor, îndepărtându-se de producția în masă și făcând produsele lor cu adevărat unice. De asemenea, mobilierul vintage reînnoit din forme clasice, lucruri din spiritul anilor 30, 50 sau 70, articole de decor rotunjite, modele din anii 60 și culori „tapițate” scumpe sunt binevenite în toate felurile.

Mobilierul lipsit de greutate și aproape invizibil din plastic transparent și sticlă a început din nou să câștige popularitate în acest an, însă anul viitor designerii și decoratorii prezic un adevărat boom pentru ea. Și acest lucru este excelent, deoarece mobilierul transparent pare creat pentru apartamentele mici: păstrând funcționalitatea, descărcă vizual camera, făcând-o mai aerisită și mai spațioasă.

O altă tendință decorativă din 2020 poate fi numită în siguranță dezvoltarea planului plafonului. Modelele și ornamentele geometrice de pe tavan pot deveni accentul principal al întregii încăperi, iar tavanul colorat va face încăperea luminoasă și, desigur, memorabilă.

Stilistica mobilierului și a interiorului în ansamblu se inspiră acum din stilurile retro, care se exprimă în primul rând în geometria formelor, care iau contururi mai rotunjite și mai netede. Arcade semicirculare, deschideri de ferestre, oglinzi ovale înclinate, rafturi de carte sub formă de arcade și siluete de mobilier simplificate - aceste elemente au fost prezente la majoritatea standurilor celor mai mari companii la toate expozițiile internaționale din acest an.

Sfatul arhitectului:

- Arcadele și structurile arcuite sunt din nou la modă. O geometrie netedă, rotunjită transformă perfect spațiul, conferă camerei moale și dinamică. Datorită formei rotunjite a vârfului, arcul ca element de arhitectură face ca camera să fie mai elegantă și mai spațioasă.

2020 Tendințe de proiectare

2020 aduce atât o continuare a tendințelor deja anunțate, cât și idei proaspete de design. Ce tendințe interioare au trecut de moda și care le-au înlocuit.

stiluri2020 Tendințe de proiectare

Oricât de interesant și non-standard ar fi stilul și mansarda scandinavă, elementele lor obișnuite ar trebui să fie deja înlocuite cu ceva mai original.

Soiurile din stilul nordic preferă din ce în ce mai mult respingerea unui fundal interior alb și îl înlocuiesc cu nuanțe ambigue de praf de gri, albastru, albastru, mentă, culoarea unui trandafir uscat.

În pod, rămâne cărămida din interior, dar acum textura sa aspră este vopsită în negru, gri sau alb. Nu lăsați rosturile de beton. În locul cărămizii în estetică industrială, vin beton brut și neuniform și stuc ponosit.

Maximalismul, kitsch-ul nu sunt la modă. O abundență de decor, o combinație de diferite imprimeuri colorate, un amestec de stiluri sunt înlocuite de minimalism. Dar nu în spațiul unghiular alb-negru, ci în linii netede și nuanțe pastelate. Suprafețele din lemn și mat, iluminarea gălbui și elementele retro vor fi la modă anul viitor.

Pozițiile de întărire sunt prezise de un art deco luxos și plin de farmec. Caracteristicile stilului actualizat: materiale luxoase catifelate; ornamente extinse pentru tapet; repetarea modelelor geometrice în decorarea pereților, mobilierului, lămpilor, perdelelor; o combinație de culori saturate (albastru, portocaliu, verde, auriu) cu culori stricte de alb și negru; includerea de nuanțe complexe de roz; o combinație de panouri din lemn închis cu imagini de fundal ornamentale; combinație în designul plăcilor de baie gresie alb-negru și alamă.

Culoare2020 Tendințe de proiectare

Nuanțele luminoase, suprafețele lucioase și inserțiile metalice sunt înlocuite cu pastel sau întuneric. Se combină diferite nuanțe ale unui spectru. O imersiune completă în culori este binevenită - pereții, podeaua, tavanul, scândurile și mobilierul sunt selectate într-o singură culoare.

Designerii sugerează utilizarea nuanțelor de roșu și albastru pentru a crea un mediu „eficient din punct de vedere energetic” în ceea ce privește culoarea și pentru a adăuga echilibru unui stil de viață intens și supraurbanizat. Una dintre culorile la modă din interior este o nuanță albastră profundă de indigo, în contrast cu roșu fondant sau roz pal, în estetica retro din anii 80.

Principala culoare a anului 2020 în interiorul lui Dulux este „miere condimentată”. Aceasta este o nuanță caldă de caramel, care poate lua o culoare lemnoasă, nisipoasă, chihlimbară. Confortabil și liniștitor, stimulant și energic - în funcție de iluminat și de paleta vecină. Tonurile bogate de caramel fac ca camera să fie mai caldă. Și în combinație cu ornamente albe sau mobilier alb, dobândesc un sunet modern.

Decor și accesorii2020 Tendințe de proiectare

Imperfecțiune perfectă. Picturile din interior sunt încă abstracte, dar acum nu este vorba doar de pete, ci de mari tracțiuni și urme de perii. Covoarele copiază textura cusăturilor grosiere și a loviturilor. Modelele și imprimeurile sunt înlocuite cu texturi naturale și naturale. Materialul în sine este funcțional și durabil.

Elementele subtile din aur nu trec de moda. Inserții subțiri din alamă sub formă de picioare de noptiere, cafea și mese de cafea. Acest lucru se datorează întoarcerii elementelor retro în stil art deco.

Mobilele anilor '70 intră din nou în modă. Nuanțe complexe murdare de banană și mentă, forme rotunde, lemn și picioare neobișnuite înclinate. Un astfel de mobilier este utilizat în stilurile scandinave.

O altă tendință este utilizarea catifelei sub formă de tapițerie de mobilier tapițat, culori ambigue pentru a se potrivi cu fundalul principal al spațiului. Țesătura este plăcută la atingere, bogată în nuanțe, strălucitoare frumos la soare.

Tema spațiului câștigă popularitate în rândul producătorilor de accesorii de interior și materiale de decorare. Lămpile seamănă cu un cluster de stele, marmură albastru închis - cerul nopții, tapetul - o galaxie spirală. Siluetele caracteristice sunt prezente în proiectarea de abajururi, farfurii de porțelan, perne decorative.

Tema marină în design interior 2020 se extinde la designul de mobilier moale și din lemn, covoare, vaze de fructe. Tapetul în culori neutre, cu scoici de perle, se potrivesc cu ușurință în camerele publice și private. Placile ceramice în formă de solzi de pește decorează băile și bucătăriile. Cea mai strălucitoare opțiune este într-o versiune albastru închis.

Printre tendințele din interiorul anului 2020 - amenajări din alamă pentru băi și bucătării. Astfel de robinete, mixere, întrerupătoare adaugă atingerea finalului designului. În băile din beton sau marmură, păstrează o strălucire rece, în timp ce adaugă căldură bucătăriilor albe minimaliste.

În designul interior - un accent pe pereții despărțitori din sticlă transparentă, decorați cu un aspect metalic închis. Model de dispunere - strict pătrat sau dreptunghiular. Poate fi partiții interioare, structuri de zonare, uși de încadrare, uși glisante și batante, ferestre franceze, ecrane de duș.

Top Tendințe de design interior 2020Top Tendințe de design interior 2020

Ce noua ne asteapta in amenajari interioare in 2020? Combinația de alb-negru, accente verzi, un amestec de metale, unitate cu natura - aceasta nu este întreaga listă. În ajunul noului an, studioul de design interior colectat a vorbit despre principalele tendințe în designul interior și vă prezentăm 7 dintre cele mai strălucitoare și mai semnificative dintre ele.

Culorile neutre

Un loc important în spațiile anului 2020 este ocupat de culorile neutre de nuanțe calde. Preferatul este gama gri și bej. Culorile clasice sunt excelente pentru decorarea pereților, mobilierului (cum ar fi canapele) și seturile de lenjerie de pat. Nuanțele reci de gamă neutră sunt încă în tendință, dar treptat se estompează pe fundal.

Natura și tehnologia

O tendință importantă în designul interior al anului 2020 este un amestec de două elemente conflictuale: tehnologia și natura. În lumea modernă, descoperirile științifice și soluțiile inovatoare sunt utilizate pentru a crea obiecte ecologice și ecologice. Companiile preferă din ce în ce mai mult materialele reciclate (lemn vechi, plastic reciclat), oferindu-le o viață nouă. Întrucât tendința de îngrijire a sănătății planetei Pământ este în continuare activă, suntem siguri că oamenii de știință și designerii vor continua să colaboreze pentru a crea un decor frumos și durabil pentru locuințe.

Modele geometrice

Modelele geometrice păstrează și consolidează poziția în designul interior. Se încadrează cu ușurință în orice spațiu, indiferent de stil. Cercuri, pătrate, romburi, zig-zaguri și dreptunghiuri - alegerea este excelentă. Principalul lucru este să nu exagerați cu utilizarea acestui tip de imprimare în spațiu. Nu decorați interiorul cu tapet, lămpi, lenjerie de pat sau podele cu un model geometric. Limitați-vă la o zonă, de exemplu, puneți plăci în formă de diamant în baie sau lipiți tapet cu cercuri subtile în culori discrete.

A combina cu stăpânire printuri diverse pentru a crea spații armonioase este o artă care poate fi învățată. Istituto Marangoni, cea mai importantă școală de design din Europa, oferă o gamă largă de programe de formare în design interior. Optiuni Disponibile:

 • Elevii școlilor (16-17 ani) care doresc să încerce rolul de proiectant profesionist vor fi potriviți ideal pentru un curs săptămânal pregătitor Design interior și produs.
 • Absolvenții care decid o specialitate preferă programe de licență de trei ani în design interior și design interior și fulgere.
 • Studenții care doresc să urmeze o pregătire completă în design interior, dar sunt limitați în timp, participă la cursul de design interior de un an.
 • Solicitanții cu o educație sau experiență în proiectare aleg programe de pregătire avansată: master de un an în design interior contemporan sau un curs semestrial în design interior avansat.
 • Dacă pregătirea de lungă durată în designul interior nu este inclusă în planurile dvs. și actualizarea cunoștințelor și aflarea tendințelor din industrie este pur și simplu necesară, înscrieți-vă la un curs de design interior de doi săptămâni pentru profesioniști sau un curs de design interior de trei săptămâni.

Proiectare biofilică

Proiectarea biofilă își propune să satisfacă nevoia umană importantă de unitate cu natura într-un mediu creat artificial. Este implementat prin încorporarea elementelor naturale în cadrul arhitecturii moderne. Proiectarea biofilă se caracterizează prin utilizarea lemnului, a plantelor vii, a apei, a pietrei, a metalului, a luminii solare. Având în vedere tendința către sustenabilitate, tot mai multe firme de proiectare produc articole interioare (scaune, mese sau podele) din lemn reciclat. În acest fel, ei înconjoară o persoană cu elemente naturale și păstrează principiile unei case ecologice.

Tapet floral

Imprimeurile florale sunt întotdeauna în vârful popularității într-o formă sau alta. Cu toate acestea, există o diferență imensă între interpretarea modernă și acele bujori roz pe tapetul din camerele bunicilor. Luminoase, de exemplu, galben sau verde, culori contrastante care umplu întreg spațiul sunt relevante astăzi.

Amestecare de metale

În 2020, designerii de interior își vor îndrepta privirea către un amestec de metale: argint, aur, staniu, cupru. Aceste materiale sunt perfecte pentru a face șorțuri de bucătărie, mese și alte decoruri. Combinația perfectă este argintul și metalele brune, cum ar fi fierul, aurul și bronzul. Cu toate acestea, este important să vă opriți la timp. Designul interior colectat recomandă să nu amestecați mai mult de trei metale în interior. Principalul lucru este să găsești echilibrul potrivit.

maximalism

Minimalismul a dat loc maximalismului - întruchiparea măreției. Culorile și modelele îndrăznețe, vibrante și atrăgătoare, decorul strălucitor și picturi abstracte colorate. Designerii ar trebui să fie atenți, pentru că în maximism este atât de ușor să traversezi linia, transformând interiorul original și proaspăt într-o atmosferă aglomerată și fără gust.

În cele din urmă, atunci când vă decorați casa în acest an, aici este tendința principală de design care trebuie să țineți cont și noroc pentru dvs.

Care dintre aceste tendințe este preferata ta?

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu