NOPTIERE MODERNE DE LA MARKETPLACE ECOMOD.RO

07/10/2019
George Burda

Ecomod.ro este una din primele alegeri ale romanilor atunci cand vine vorba de mobila pentru casa. Pentru cei care nu au avut tangenta cu ecomod.ro, trebuie sa stie ca aceasta este un site dedicat shopping-ului de orice fel, unde poti gasi produse din cele mai diversificate categorii, printre care si mobila. Si cand vorbim despre mobila ne referim la zeci, chiar sute de produse, din materiale diverse, in orice stil si in toate nuantele pe care ti le poti imagina.

De exemplu, de aici poti alege noptiere pentru dormitor, din acelasi set sau din seturi diferite. Modele sunt diverse si pot satisface orice necesitate. Tu stii cum sa alegi o noptiera? Ei bine, pentru a face alegerea corecta trebuie sa iti raspunzi la doua intrebari:

  1. Ce trebuie sa ai absolut la indemana in timpul noptii?
  2. Esti un tip traditional sau nonconformist?

Raspunsul la aceste intrebari te va ajuta sa alegi noptierele ideale.

  1. Daca pe noptiera trebuie sa ai neapart o lampa, ceas desteptator, radio, telefon mobil, incarcator, servetele, carte, sticla de apa si pahar, crema pentru maini si fata, vaza de flori, fotografie de familie, cutie de bijuterii, capace pentru urechi, masca pentru ochi, medicamente, atunci ai nevoie de o noptiera mare, foarte mare. Daca iti sunt necesare mai putine obiecte, poti opta pentru noptiere cu dimensiuni mai mici.
  2. Daca nu iti iesi niciodata din stil si esti convins ca lucrurile, testate si iar testate, nu trebuie schimbate, atunci alege o noptiera clasica cu sertare si compartimente deschise. Daca ai esti un tip modern, rebel si neconventional, alege noptiere alternative, mobilier care arata si serveste pentru cu totul altceva, dar poate fi folosit ca noptiere. Poti incerca orice: de la scaune clasice pe care sa iti arunci si hainele si pana la mesele de mici dimensiuni. Din fericire, pe site-ul ecomod.ro poti gasi o gama impresionata de scaune, dar si de mese, de diverse dimensiuni, numai bune pentru a fi folosite drept noptiere.

Ce trebuie sa iei in considerare inainte de a alege si a cumpara noptierele

Spatiu disponibil

Masoara spatiul pe care il ai la dispozitie pentru a calcula care sunt dimensiunile maxime ale noptierelor. Modelele noi au zone cu dimensiuni reduse care necesita un design atent al suprafetelor. Nu cumpara o noptiera doar pentru ca arata bine pana nu ai facut aceste masuratori.

Dimensiunile noptierelor

Este dificil de stabilit niste dimensiuni standard pentru ca numeroasele modele de noptiere de pe piata au intotdeauna forme si caracteristici diferite. Pentru noptiera clasica dreptunghiulara putem vorbi in general de 45-50 cm latime, 30-40 cm adancime, 40-50 cm inaltime.

Persoanele cu spatiu limitat pot alege un model inalt si ingust. Cele care doresc sa minimizeze dezordinea pot opta pentru rafturi suspendate pe perete. Persoanele care, pe de alta parte, au foarte mult spatiu pot alege noptiere mari.

Noptierele clasice cu rafturi si sertare sunt in general perfect coordonate cu camera, respectand stilul patului, preluand materialele si culorile mediului. Daca doresti sa tii pasul cu vremurile, uita de toate acestea! Tendinta actuala este de a cumpara doua noptiere diferite. Diferite ca forma, material, culoare, stil.

Daca decizi sa dai o nota originala si o alternativa camerei tale, iti sugeram sa dai frau liber imaginatiei si creativitatii. Joaca-te cu culorile, combina stiluri si diferite modele. Rupe rutina camerei alegand noptiere care fac diferenta si ies in evidenta. Succesul este asigurat si poti dormi linistit!

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu