Noptieră 40 x 30 x 50 cm lemn masiv reciclat

288094
Salvati 24%
Clic pentru a mari
in stoc
772,00 Lei
588,00 Lei
Reducere: 184,00 Lei (24%)
+
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile
Descriere

Noptiera noastră de lemn în stil clasic emană un farmec vintage care va atrage cu siguranță toate privirile în locuința dvs.

Dulapul de pat este fabricat din lemn masiv reciclat care a fost obținut din traverse podele și grinzi de sprijin din clădirile vechi demolate. În plus poate conține diferite tipuri de lemn precum lemn de tec lemn de esență tare lemn tropical palisandru lemn de mango lemn de trandafir etc. Aceasta înseamnă că lemnul reciclat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit erodat și uscat și prin urmare nu se contractă și nu se îndoaie. Ușa frontală este fabfricată din trestie naturală. Această noptieră este realizată integral manual iar granulația frumoasă a lemnului face ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de celelalte. Fiecare etapă a procesului de fabricație a fost îndeplinită cu cea mai mare grijă fie că e vorba de lustruire vopsire sau lăcuire. În plus acest dulap de depozitare asigură spațiu pentru aranjarea cărților carnețelelor pixurilor precum și a altor mărunțișuri. Noptiera este de asemenea ușor de asamblat.

Notă importantă: Culoarea poate varia de la o piesă la alta făcând fiecare piesă unică. Livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat trestie
  • Dimensiuni: 40 x 30 x 50 cm (L x l x î)
  • Finisaj: Lustruit vopsit și lăcuit
  • Cu 1 ușă și 1 sertar
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere în perete inclus.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici
    https://media.vidaxl.com/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/RO.pdf
Caracteristici

Greutate:
10
Culoare:
Maro
Numar colete:
1
Brand:
Casa Practica