Intreaga inspiratie pentru casa, de la eComod Marketplace

09/12/2019
George Burda

Te simti mai putin inspirat, dar esti in cautare de idei despre cum ai putea sa-ti amenajezi simplu si rapid intreaga locuinta? Si fara prea mult efort?

Ai descoperit acest material la momentul potrivit! Astazi vorbim despre cum poti face toate aceste lucruri chiar si in limita unui buget limitat sau a lipsurilor temporare.

Solutia incepe cu ecomod Marketplace, locul de unde poti incepe deja sa-ti construiesti o lista personalizata de cumparaturi cu absolut toate lucrurile pentru casa si gradina, pentru complexuri, cladiri, sali, tot necesarul pentru interior-exterior la o distanta de cateva click-uri si cateva secunde.

Asadar, daca ti-ai propus cateva schimbari, astazi te voi ajuta sa le cataloghezi mai bine si sa-ti construiesti un drum in lumea renovarilor si a decoratiunilor.

Cu ce incepem?

Inainte de a da fuga pe eComod marketplace home decor fa o analiza a lucrurilor dimprejur. Stabileste-ti puctele forte si punctele tari ale zonei unde ai vrea sa faci schimbarea. Aspecte precum starea de degradare, varsta obiectelor, destinatia acestora si scopul sunt extrem de utile. Asta deoarece e bine sa fii si echilibrat cu bugetul tau. Iar in cazul in care te gandesti la niste schimbari mai ample, sa ti le poti permite pe toate. Sunt lucruri pe care risti sa le schimbi dintr-un simplu moft, cand acestea isi pot regasi o alta utilitate sau sa prezinte mici defectiuni usor de remediat. Si nu intotdeauna astfel de operatiuni sunt mai costisitoare sau mai de durata ca achizitia unui inlocuitor. De exemplu, daca ai achizitionat mobila reconditionata, ai toate sansele ca aceasta sa fie realizata dintr-un material de o calitate superioara care sa poata permite noi prelurari. Insa, daca vorbim de locuri improprii cu prea multa umezeala, praf, etc. atunci ai toate sansele sa fie necesara o noua achizitie. Cu atat mai mult acest lucru devine practicabil daca renovarile au loc in incaperi care vor fi accesibile si altor persoane (de exemplu musafirilor), cand trebuie sa ofere impresia de ordine, curat, sigur si sanatos.

Poti apela la marketplace home decor Ecomod atunci cand iti schimbi casa de la zero, atunci cand de la o casa in chirie treci la o proprietate personala, atunci cand redecorezi o camera/zona de la zero sau atunci cand remarci piese mult prea degradate ca: mobila, instalatii, textile, etc.

Rezerva-ti putin timp din timpul liber pentru a accesa magazinul si pentru a te folosi de filtrele existente pentru a descoperi necesarul de care ai nevoie. Fa-ti timp si sa compari modelele, ofertele de pret, sa analizezi variatiile de modele, culori, dimensiuni, pentru ca articolele necesare ar putea avea diferente din aceste puncte de vedere si s-ar putea sa nu se potriveasca in contextul dorit. Mai apoi, incearca sa-ti stabilesti si un buget cat mai corect si sa faci o analiza asupra raportului calitate-pret. Nu orice produs ieftin este durabil, dar nici unul extrem de scump, usor diferit ca design, dar cu aceleasi functii. Incearca sa fii o persoana cat mai echilibrata si sa nu te supui unor compromisuri pe care nu le poti suporta.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu