Casa Practica
Casa Practica "Oferim o gamă foarte variată de produse, formată din mii de articole din categorii precum casă și grădină, garaj, DIY și îmbrăcăminte." Selectăm produsele cele mai căutate și le cumpărăm de la sursă. Totul a început cu vinderea unor produse online la o scară mică, dar acestea au crescut foarte mult. Succesul companiei rezidă din aprovizionare și oferirea de produse la un preț mai competitiv, prin căutarea de soluții pentru reducerea costurilor, fără a renunța la calitate. Baza pentru o organizație eficientă, cu un scop clar și explicit, a fost pusă în acest mod. În calitate de client al Casa Practica vă garantăm: Prețuri bune , Servicii bune Mai mult
Drimus
Prin intermediul acestui website,va oferim piese de mobilier cu un foarte bun raport calitate-pret. Articolele de mobilier comercializate sunt importate din tari precum Italia, Germania, Polonia sau China. De asemenea, comercializam mobilier fabricat in Romania
Mall Deco
De mai bine de 50 ani, cu fiecare colecție, demonstrăm că reparațiile pot fi și plăcute. Compania noastră cu o istorie foarte bogată, onorează tranzacția de a crea confort și armonie.
Systema Resources SRL
Systema Resources este prima companie pe piata din Romania, specializata in elaborarea si proiectarea sistemelor de securizare perimetrala de tip concertina la standarde militare. Furnizam solutii diverse antiescaladare cu lame (sarma lamata concertina) – utilizand mijloace inovatoare si eficiente. Produsele noastre inovatoare va ofera  solutia usoara si eficienta, constituind o bariera de securitate simplu de transportat, instalat si relocat, ulterior daca este nevoie.
TUDOR
Comercializeaza produse de papetarie-birotica, rechizite, accesorii si echipamente IT, jocuri si jucarii educative, produse administrative si produse de ambalare.