Aplică pentru contul de vendor

Deoarece furnizorii vând produse pe piața noastră, noi ([compania]) trebuie să solicităm anumite informații despre acestea. De exemplu, numele companiei și descrierea unui furnizor sunt afișate clienților și servesc pentru a distinge vânzătorii unul de celălalt; adresa este folosită pentru calcularea tarifului de expediere.

Cu toate acestea, solicităm și unele date personale, cum ar fi numele/numele și adresa de e-mail. Acestea sunt necesare pentru crearea unui cont de administrator al furnizorului în sistemul nostru. Furnizorii lucrează cu piața prin astfel de conturi. Adresele de e-mail sunt necesare deoarece deosebesc administratorii unul de celălalt. Vă conectați la magazin introducând adresa de e-mail pe care o furnizați aici. Numele sunt necesare deoarece un singur furnizor poate avea mai mulți administratori – este mai ușor să gestionați responsabilitatea în acest fel.

Trimim, de asemenea, e-mailuri legate de cont (cum ar fi notificări privind starea comenzii, e-mailuri de resetare a parolei și multe altele) către adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail în timp ce rămâneți clientul nostru. Dacă decideți că nu mai doriți să lucrați cu piața noastră și doriți ca datele personale să fie eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), vă rugăm să trimiteți un e-mail la [e-mail].

Dacă considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal au fost utilizate abuziv, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați prin Regulamentul general al UE privind protecția datelor să vă informăm despre acest drept; de fapt, nu intenționăm să folosim greșit datele dvs.

Mai multe despre acest text sursăTextul sursă este necesar pentru informații suplimentare privind traducerea Trimiteți feedback Panouri laterale