14%

Skandi Tumba (Comoda) TV

CMF Group
857,00 RON 997,00 RON valabil pana la 10 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse
CMF Group
Cod produs - SKU Y0194
Termen de procesare si livrare comanda: 21-35 zile

Descriere

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Dacă ți-ai dorit întotdeauna ca un suport TV să fie nu doar frumos, ci și practic, atunci suportul Scandi va fi o soluție grozavă pentru tine. Un bufet mare, incapator, poate inlocui cu usurinta un sifonier, deoarece este dotat cu doua sectiuni sub rafturile din spatele usii si doua sertare, unde lucrurile tale vor fi mereu in ordine.

Dimensiunile de gabarit ale raftului:
Latime, mm: 1600
Adâncime, mm: 530
Inaltime, mm: 610mm

Cufundati-va in lumea clasicilor moderni cu sistemul modular "Scandi" de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orion Oak nu îi va lăsa deoparte nici pe cei mai pretențioși cumpărători.

Caracteristici ale sistemului Skandi:

Material caroserie: PAL ecologic

Detalii

SKU
Y0194
Greutate
46 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Produse recomandate