14%

Skandi Noptiera

CMF Group
264,00 RON 308,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
CMF Group
Cod produs - SKU Y0190
Termen de procesare si livrare comanda: 21-35 zile

Descriere

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Noptiera este un element important al oricărui dormitor, deoarece ar trebui să existe întotdeauna un loc lângă pat pentru un telefon mobil, cărți, ochelari și alte lucruri de care aveți nevoie la îndemână. Noptiera Scandi va deveni nu numai un stil, ci și un plus practic pentru dormitor, deoarece este echipată atât cu un raft deschis, cât și cu un sertar închis, echipat cu ghidaje telescopice de extensie completă, datorită cărora sunt cele mai necesare lucruri mici. va fi mereu în ordine.

Dimensiuni noptiera:
Latime, mm: 530
Adancime, mm: 410
Inaltime, mm: 500
Cufundați-vă în lumea clasicilor moderni cu sistemul modular „Scandi” de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orio Oak

Detalii

SKU
Y0190
Greutate
23 kg
Brand
Garantie (luni)
24