14%

Skandi Masuta de cafea

CMF Group
175,00 RON 204,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
CMF Group
Cod produs - SKU Y0188
Termen de procesare si livrare comanda: 21-35 zile

Descriere

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Masuta de cafea Scandi va fi un plus excelent pentru mobilierul modular Scandi din camera ta. Masa are un design laconic, fara detalii inutile, linii perfecte. Blatul închis la culoare adaugă versatilității sale, deoarece poate fi amplasat în interiorul întunecat al sufrageriei, dormitorului sau într-un hol spațios.

Dimensiuni totale ale mesei de cafea:
Latime, mm: 1100
Adâncime, mm: 600
Inaltime, mm: 435

Cufundati-va in lumea clasicilor moderni cu sistemul modular „Scandi” de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orion Oak nu îi va lăsa deoparte nici pe cei mai pretențioși cumpărători.

Caracteristici ale sistemului Skandi:

Material caroserie: PAL ecologic cu

Detalii

SKU
Y0188
Greutate
25 kg
Brand
Garantie (luni)
24