Skandi Dulap garderoba 2D

CMF Group
1.265,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
CMF Group
Cod produs - SKU Y0185
Termen de procesare si livrare comanda: 21-35 zile

Descriere

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Dulapul cu două uși „Scandi” va completa armonios interiorul sufrageriei sau dormitorului dumneavoastră. Dulapul are dimensiuni de gabarit compacte, iar umplerea interioară cu succes a dulapului vă va permite să vă amplasați practic lucrurile. Dulapul este echipat cu bara si 2 rafturi - unul deasupra si unul in jos.

Dimensiuni generale ale dulapului 2D:
Lățime, mm: 1000
Adâncime, mm: 530
Înălțime, mm: 2160 mm (+38 mm cornișă)

Cufundați-vă în lumea clasicilor moderni împreună cu sistemul modular „Scandi” de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orion Oak nu îi va lăsa deoparte nici pe cei mai pretențioși cumpărători.

Caracteristici ale sistemului Skandi:

Material caroserie: PAL ecologic cu laminat

Detalii

SKU
Y0185
Greutate
86 kg
Brand
Garantie (luni)
24
Numar colete
4

Produse recomandate