14%

Skandi Dulap 3D1S

CMF Group
1.769,00 RON 2.057,00 RON valabil pana la 04 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse
CMF Group
Cod produs - SKU Y0183
Termen de procesare si livrare comanda: 21-35 zile

Descriere

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Latime, mm.................................1420
Adâncime, mm.....................530
Înălțime, mm..................2160
+38 mm (cornișă)

Compact în dimensiuni de gabarit, dar în același timp încăpător, dulapul Scandi nu numai că vă va permite să vă amplasați practic lucrurile, ci va deveni și un element indispensabil al interiorului dormitorului sau al altei camere.
Dulapul este împărțit condiționat în 2 zone: partea din stânga a dulapului este un dressing, echipat cu un bar și 2 rafturi - unul deasupra și unul în jos; în spatele fațadei extreme din dreapta se află un raft. O oglindă mare îți va permite să te vezi la toată înălțimea.

Dimensiuni de gabarit ale dulapului 3D1DZ:
Lățime, mm: 1420
Adâncime, mm: 530
Înălțime, mm: 2160 mm (+38 mm cornișă)

Cufundați-vă în lumea clasicilor moderni cu sistemul modular „Scandi” de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și D

Detalii

SKU
Y0183
Greutate
150 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Produse recomandate