Masă de grădină, negru, Ø80x75cm, lemn de acacia/poliratan

Casa Practica
558,00 RON 594,00 RON valabil pana la 09 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 310608
EAN 8720286089859
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Combinând atât stilul, cât și funcționalitatea, această masă de grădină este piesa centrală a grădinii, terasei sau oricărui alt spațiu de locuit.

Datorită cadrului din oțel vopsit electrostatic, învelit cu poliratan, masa de exterior este durabilă. Blatul mesei este realizat din lemn masiv de acacia, un lemn de esență tare cu fibre bogate. Această masă de terasă frumos proiectată este stabilă, durabilă și atrăgătoare. În plus, măiestria rafinată a creației și fibrele frumoase ale lemnului fac ca fiecare piesă să fie ușor diferită de celelalte.

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu îl folosiți.

Curățare: Folosiți o soluție delicată de săpun.

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, protejați-l cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

  • Culoare: Negru
  • Material: Poliratan, oțel vopsit electrostatic, lemn masiv de acacia
  • Dimensiuni: 80 x 75 cm (diam. x î)
  • Cu protecție din cauciuc pentru lemn
  • Asamblare necesară: Da

Detalii

SKU
310608
EAN
8720286089859
Categorii
Greutate
9 kg
Marime
N/A
Numar colete
1
Garantie (luni)
24