Masă de grădină, 68,5x68,5x24 cm, lemn masiv de acacia

Casa Practica
302,00 RON 322,00 RON valabil pana la 29 nov.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 312154
EAN 8720286142912
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Îmbunătățiți spațiul de locuit din zona dvs. de relaxare în aer liber, cu această masă de grădină din lemn.

Masa de grădină este realizată din lemn masiv de acacia, un lemn tropical de esență tare, rezistent la intemperii și foarte durabil. Are o construcție solidă și necesită puțină întreținere. Împreună cu pernele de șezut (nu sunt incluse), poate funcționa ca otoman, oferind confortul maxim pentru dvs. și oaspeții dvs. Această masă din lemn este special concepută pentru a servi ca parte a unui set de mobilier de relaxare și poate fi folosită și ca masă individuală. Puteți să o combinați cu alte segmente modulare, cum ar fi canapea de mijloc și o canapea de colț pentru a crea propriile configurații de seturi de grădină personale!

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu este folosit.

Pentru curățare: Folosiți o soluție delicată de săpun

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, se recomandă să îl protejați cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

  • Material: Lemn masiv de acacia cu finisaj de ulei
  • Dimensiuni masă: 68,5 x 68,5 x 24 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da

Detalii

SKU
312154
EAN
8720286142912
Greutate
6 kg
Numar colete
1
Garantie (luni)
24