Jardinieră, 90 x 20 x 68 cm, lemn masiv de acacia

Casa Practica
449,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 321939
EAN 8720286067161

Descriere

Această jardinieră din lemn este perfectă pentru cultivarea de legume, flori, ierburi și fructe. Datorită designului său decorativ, aceasta va aduce un plus de eleganță în grădina, balconul sau terasa dvs.

Această cutie de plantare este fabricată din lemn masiv de acacia, fiind robustă și stabilă. Măiestria rafinată a creației și granulația frumoasă a lemnului fac ca fiecare jardinieră să fie ușor diferită de celelalte. În plus, cadrul de fier vopsit electrostatic îi adaugă o stabilitate suplimentară. Cutia pentru flori este situată la o înălțime de lucru ideală, ceea ce face plantarea mai ușoară pentru spate și genunchi, reducând oboseala. Mai mult, jardiniera economisește spațiu, deoarece spațiul de sub ea poate fi folosit pentru a depozita semințe, pământ de flori, un vas de udare etc.

Notă importantă: Culoarea și granulația lemnului pot varia de la o piesă la alta, fiecare dintre jardinierele din lemn fiind unică și ușor diferită de celelalte; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv de acacia cu finisaj natural, fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 90 x 20 x 68 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Legal Documents:

    Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici

Detalii

SKU
321939
EAN
8720286067161
Categorii
Greutate
12
Marime
90 x 20 x 68 cm
Garantie (luni)
24
Numar colete
1