Jardinieră, 90 x 20 x 68 cm, lemn de mango nefinisat

Casa Practica
404,00 RON 459,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 321938
EAN 8720286067154

Descriere

Această jardinieră din lemn este perfectă pentru cultivarea de legume, flori, ierburi și fructe. Datorită designului său decorativ, aceasta va aduce un plus de eleganță în grădina, balconul sau terasa dvs.

Această jardinieră este fabricată din lemn masiv de mango. Lemnul de mango este un lemn tropical de esență tare. Are puterea de a suporta greutatea și, de asemenea, rezistă la uzura în timp. În plus, măiestria rafinată a creației și granulația frumoasă a lemnului fac ca fiecare jardinieră să fie ușor diferită de celelalte. Cadrul din fier vopsit electrostatic îi adaugă o stabilitate suplimentară. Cutia de flori este situată la o înălțime de lucru ideală, ceea ce face plantarea mai ușoară, pentru spate și genunchi, reducând oboseala. Mai mult, jardiniera economisește spațiu, deoarece spațiul de dedesubt poate fi folosit pentru a depozita semințe, pământ, un vas pentru udare etc.

Notă importantă: Culoarea și granulația lemnului pot varia de la o piesă la alta, fiecare dintre jardinierele din lemn fiind unică și ușor diferită de celelalte; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv brut de mango cu finisaj natural, fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 90 x 20 x 68 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Legal Documents:

    Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici

Detalii

SKU
321938
EAN
8720286067154
Categorii
Greutate
10
Marime
90 x 20 x 68 cm
Garantie (luni)
24
Numar colete
1